Single groepsreizen

Op singlereis: Samen met andere singles een land echt leren kennen, dat is het uitgangspunt van al onze single reizen. Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis, daar gaat het om.

  • Zeer complete alleengaande en alleenstaande reizen
  • Ook voldoende tijd voor optionele activiteiten
  • Altijd de keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Begeleiding van deskundige Nederlandssprekende reisleiding

NIEUW in ons aanbod: Single Stedentrips

46

Single groepsreizen

Single reizen – Op groepsreis met andere single reizigers!

Alleen op vakantie gaan is altijd spannend. Wat is een singlereis precies en wie zijn de andere single reizigers op mijn vakantie? De singlereizen van FOX zijn ontworpen om samen met andere alleenstaande en alleengaande reizigers een land te ontdekken. Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten en verre bestemmingen beleven en ervaren, daar draaien onze single rondreizen om.

Voor wie zijn single reizen?

Single reizen zijn voor alle alleenstaande en alleengaande reizigers. Iedereen die graag alleen op vakantie gaat, maar dat het liefst in een groepsreis doet. Onze single vakanties zijn zeer divers en gemaakt voor allerlei verschillende leeftijdsgroepen. Van actieve singlereizen in Costa Rica tot aan prachtige single groepsreizen in Vietnam, Zuid-Afrika en Indonesië! Je kunt per reis en datum precies bekijken hoeveel andere singles de reis al hebben geboekt en wat de leeftijden van de overige reizigers zijn.

Alleen op vakantie

Wil je graag een verre reis maken maar doe je dat het liefst in een groep gelijkgestemden? Dan is een singlereis bij uitstek dé perfecte oplossing. Deze reizen zijn speciaal gemaakt voor reizigers die alleen op vakantie willen. Zo ontmoet je snel nieuwe mensen met een zelfde interesse: verre reizen. Want wat is er nou mooier dan de (reis)ervaringen te delen met (nieuwe) vrienden? Veel van onze alleenstaande reizigers komen via ons FOX Forum al voorafgaand aan de groepsreis met elkaar in contact om elkaar al te leren kennen voordat zij op reis gaan.

Wat zijn singlereizen?

Reis samen met onze Nederlandssprekende reisleiding naar de mooiste landen ter wereld. Spot de 'Big Five' tijdens een ochtend safari in het Kruger Park, zie de zon opkomen bij de Bromo Vulkaan of ga eilandhoppen in Zuid-Thailand! Met meer dan 35 verschillende single rondreizen in meer dan 30 landen is er voor ieder wat wils. Wij verzorgen jouw singlereis tot in de puntjes, je overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels. Je hebt de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. Het mooie aan onze reizen is het volledige programma waar vele excursies al inclusief zijn in de prijs. Daarnaast is er voldoende tijd om er zelf of met een groep op uit te gaan en de hoogtepunten van een bestemming zelf te ontdekken!

Alleenstaande reizen voor alle leeftijden

Op reis met andere alleenstaande en alleengaande reizigers van allerlei verschillende leeftijden. Wij bieden single reizen voor zowel jongvolwassenen als alleenstaande en alleengaande 50-plussers, alleenstaande en alleengaande 60-plussers en alleenstaande en alleengaande 70-plussers naar meer dan 35 verschillende bestemmingen over de hele wereld! Kijk in het ‘Prijzen & Inbegrepen’ tabblad bij de groepsinfo op de door jou geselecteerde reisdatum om het reisgezelschap van deze datum te bekijken. Zo zie je of het reisgezelschap aansluit op jouw voorkeuren.

Ga met ons mee en geniet!

Ga met ons mee op een singlereis en geniet van al het moois van onze verre bestemmingen. Ga je liever met een ander type groepsreis, of boek je liever een privérondreis? Alles is mogelijk met FOX!