Groepsrondreizen in Thailand

Bezoek met ons het Koninklijk Paleis, maak een fietstocht door Bangkok, geniet op tropische stranden en lunch met bergstammen.
We overnachten in uitstekende hotels, meestal met zwembad.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

6

Groepsrondreizen in Thailand

Groepsreis Thailand – Ga mee en geniet in het land van de glimlach

Thailand is een hele populaire vakantiebestemming en dat is natuurlijk niet voor niets. Wij laten tijdens een groepsreis in Thailand zien waarom zoveel mensen van dit land houden. Het land van de glimlach en tijdens de Thailand groepsreis zul je dan ook vele glimlachende gezichten ontmoeten. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot genieten op de tropische stranden, het is allemaal mogelijk tijdens een groepsrondreis in Thailand.

Een groepsreis in Zuid-Thailand

Ga samen op reis naar de schitterende stranden en de jungle van Zuid-Thailand. Wij brengen je tijdens de groepsreizen naar Thailand niet alleen naar de bekende toeristische trekpleisters, maar ook naar onontdekte stukjes van dit prachtige land. Zo is de strandplaats Khao Lak nog niet ontdekt door het massatoerisme en de rijke vegetatie, dichtbegroeide bossen en watervallen zorgen voor een prachtige sfeer. Maar natuurlijk hoort een bezoek aan de bekende eilandengroep Koh Phi Phi ook bij een groepsreis in Zuid-Thailand. Dit worden zonder twijfel de mooiste eilanden van de Andaman Zee genoemd.

Het indrukwekkende Noord-Thailand

Ook als je juist het Noorden van Thailand wilt zien, hebben wij de juiste groepsrondreizen in ons aanbod. Dit gedeelte wordt gekenmerkt door groene landschappen met indrukwekkend grote stukken jungle, fraaie tempels, mistige bergtoppen en hele vriendelijke bewoners. In Elephant Valley maken we kennis met de machtige olifant. Leer alles over deze fascinerende dieren en aanschouw ze van een afstand. Let op: er is hier bewust voor gekozen dat je de olifant niet mag aanraken, omdat het natuurlijke gedrag van de olifant voorop staat.

Een complete groepsrondreis in Thailand

Ga met een groep op pad in dit prachtige en fascinerende land. Een groepsreis in Thailand is de ideale manier om dit land te leren kennen. We overnachten in uitstekende hotels, meestal met zwembad. De deskundige, Nederlandssprekende reisleider vertelt alles over het land. En bij de groepsrondreizen naar Thailand zijn veel excursies al inclusief. Wij bieden ook single groepsreizen naar Thailand en speciale samengestelde familiereizen naar Thailand. Voor welke reis je ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is!