New York

De grootste stad van de Verenigde Staten, gelegen in de gelijknamige staat New York. New York ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten, aan de monding van de Hudson rivier. Het bruisende New York is één van de grootste steden ter wereld. De geschiedenis van New York gaat terug naar 1524, het jaar waarin de eerste Europeaan voet aan grond zette in New York.

7

Rondreizen in New York

Rondreis New York - Ontdek deze fantastische stad

Dat een rondreis in New York een aanrader is hoeven wij eigenlijk niet eens te vertellen. Een reis naar New York is voor velen een droom die uitkomt. En dan wil je natuurlijk deze stad ook optimaal leren kennen. Wij maken het mogelijk tijdens de New York reizen in ons aanbod, inclusief overnachtingen en excursies. Een complete reis voor iedereen die het beste van New York wil ontdekken.

Ontdek het echte New York

Ontdek het echte New York tijdens een reis met alles erop en eraan. Natuurlijk begin je de dag met een 'American Breakfast' in het hotel of in één van de vele eetgelegenheden in de stad. Een bezoek aan Times Square mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de rondreis in New York. En de winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het grote warenhuis Macy's of de trendy boetiekjes in SoHo. Eén ding is zeker: de veelzijdigheid van New York zal iedereen verrassen!

Een complete reis naar New York

Wij bieden de mogelijkheid om een rondreis in New York te combineren met andere mooie plekken in Amerika zoals Washington, Manhattan en Boston. Onze rondreizen zijn complete routes inclusief vluchten, overnachtingen en vele excursies. Op die manier kun je naast New York nog veel meer van Amerika ontdekken! En wij hebben alles al voor je geregeld. Makkelijker kan het niet!