Single Stedentrip New York

Nieuw in ons reisaanbod
U krijgt van ons:
  • Verblijf in een centraal gelegen hotel in Manhattan
  • Onbeperkt gebruik van metro op vrije dag
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik

Verken de Big Apple met een singlegroep

De Amerikaanse metropool New York City is trendy, altijd in beweging en heeft op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. Wandel met Nederlandse reisleider over het met neonreclames verlichte Times Square, bewonder het Vrijheidsbeeld vanaf de ferry naar Ellis Island, bezichtig het monument bij Ground Zero en kijk je ogen uit vanaf het uitzichtplatform van het One World Observatory. Je verblijft vier nachten in een centraal gelegen hotel in Manhattan en leer deze bruisende stad van binnenuit kennen.

Comfortabel, centraal gelegen hotel
Het driesterrenhotel waar we tijdens de rondreis overnachten is van uitstekende kwaliteit en bevindt zich in Manhattan, in tegenstelling tot vele andere aanbieders. Deze reis is op basis van een kamer op indeling, je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Je hebt ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.

Entreegelden inclusief
Deze stedentrip heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben er voor gekozen om een onbeperkte metrokaart en de belangrijkste entreegelden op te nemen in de prijs. Ook is een aantal leuke excursies al inclusief. Zo nemen we de ferry naar Ellis Island, bezoeken we het vrijheidsbeeld en bewonderen we het uitzicht vanaf One World Observatory.  

Nederlandse reisleider
Deze stedentrip naar New York wordt begeleid door een Nederlandse reisleider die de stad kent als zijn broekzak en ervoor zorgt dat het je tijdens het verblijft aan niets ontbreekt.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)
Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers