Familie rondreizen in Vietnam

Ontdek met ons hoogtepunten als Halong Bay, de Mekong Delta, Hoi An en maak een fietstocht door de rijstvelden.
Alle overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, veelal met zwembad.
Onze familierondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

2

Familie rondreizen in Vietnam

Vietnam met kinderen – Ontdek Vietnam met het hele gezin

Wil je het bijzondere land Vietnam ontdekken en dan het liefst met de hele familie? Wij maken dit mogelijk met de familiereizen naar Vietnam. Dit zijn speciaal samengestelde reizen waarbij rekening gehouden wordt met de kinderen. De accommodaties tijdens de gezinsvakantie in Vietnam zijn geschikt voor kinderen en er zijn speciale excursies die ze extra leuk zullen vinden. Ga dus samen op avontuur in Vietnam!

Gezinsvakantie Vietnam: ontdek dit sprookjesachtige land

Samen ontdekken jullie Vietnam tijdens onze met zorg samengestelde familiereis. Ga lekker fietsen op het platteland langs de prachtige rijstvelden, bekijk de kleurrijke tempels en overnacht op een schip in Halong Bay. Het is allemaal onderdeel van onze familiereizen naar Vietnam. Ieder kind zal deze reis een groot avontuur vinden, dat durven wij met zekerheid te zeggen!

Bijzondere reizen

De familiereizen naar Vietnam uit ons aanbod zijn stuk voor stuk bijzondere reizen. Wij laten je niet alleen de bekende hoogtepunten zien, maar maken er een unieke reis van met excursies die niet iedereen gedaan heeft. Bekijk ook de mogelijkheden voor een groepsrondreis naar Vietnam of een individuele rondreis naar Vietnam. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij ons ruime aanbod aan reizen.