thailand_phi-phi_zee_boot_reiziger_GettyImages-1160171762

Bekijk onze reisbrochure

Hij is er, de nieuwe reisbrochure van Fox! Een brochure met een verhaal. Want na 2,5 jaar afwezigheid zijn we weer helemaal terug van weggeweest. Onze passie voor reizen is onveranderd groot.

  1. Home
  2. Bekijk onze reisbrochure

Een uitgebreid rondreizen aanbod - ook binnen Europa

Natuurlijk zijn populaire verre bestemmingen zoals Thailand, Vietnam, Jordanië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada weer opgenomen in ons reisaanbod. Dit assortiment is aangevuld met hele mooie rondreizen in Europa, waarbij we je graag verrassen met de mooiste routes, bestemmingen en bijzondere accommodaties. Met het hele gezin op avontuur in Noorwegen, de mooiste bergpanorama's bewonderen in de Alpenlanden of een culinaire reis door Toscane in Italië. Ook dat kan met Fox.

Voor ieder wat wils

Bij onze groepsreizen spelen onze Nederlandssprekende reisleiders een centrale rol. Zij nemen je mee naar het hart van de bestemming. Naast onze groepsreizen voor stellen, families en soloreizigers slaag je ook voor een individuele rondeis bij Fox. Wij nemen je graag mee op avontuur en stellen alles in het werk om je een onvergetelijke reis te bezorgen. 

Bekijk onze digitale reisbrochure

GettyImages-1356638629

Inspiratie opdoen voor je volgende reis? Blader dan door onze digitale brochure. Je kunt zo snel naar alle informatie op onze website en bent gelijk duurzaam bezig. Bekijk je de brochure liever thuis? Binnenkort heb je de mogelijkheid om deze te bestellen.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie