vrienden eten buiten op vakantie
Groepsreizen op maat

Vanaf 15 personen

Een jubileumreis, een bedrijfsuitje met je personeel of zakenrelaties, een themareis, een studiereis of een reis met vrienden, familie of vereniging? Stel je eigen reis samen met Groups & Incentives naar de mooiste bestemmingen en unieke locaties! Altijd met de juiste verhouding tussen actief, cultureel en ontspanning en met oog voor duurzaamheid en detail.

Daarom kies je voor Groups en Incentives

Review GI
  • Reizen met oog voor duurzaamheid en detail
  • Een ervaren team dat zich inleeft in jouw wensen en op zoek gaat naar iets verrassends
  • Als expert altijd goed bereikbaar en communicatie via korte en persoonlijke lijnen
  • Zowel binnen als buiten Europa beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare lokale vertegenwoordigers

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

  • Mail naar incentives@fox.nl
  • Bel 025 266 00 02 (ma-vr 9-17 uur)

Op reis met je familie

Heb je een jubileumjaar te vieren of wil je samen met je kinderen en kleinkinderen die ene droomreis maken met je eigen reisgezelschap?
Neven, nichten, tantes, ooms, vaders, moeders, kleinkinderen... Je kunt met je complete familie in je eigen reistempo een zelf samengestelde reisroute volgen.

Maak een rondreis die volledig op je reisgezelschap is afgestemd en naar jullie wensen aangepast is? Dat is allemaal mogelijk. Wij verzorgen graag jouw droomreis, geheel naar eigen wens, op eigen reistempo en met veel flexibiliteit.

Op reis met je vriendengroep

Laat ons je reiswensen weten en wij stellen de perfecte vriendenreis voor je samen. Niet een standaard vakantie, maar een rondreis met een heel bijzonder programma dat op het reisgezelschap is afgestemd.

De jungle van Costa Rica in, wilde dieren spotten in Kenia, scooteren langs de prachtige rijstterrassen in Indonesië... Of een mooie wandel- of fietsreis in Europa maken? Dat kan allemaal! Wij organiseren de droomreis die bij jou en je vrienden past, geheel naar jullie wens, op jullie reistempo en met veel flexibiliteit.

Op reis met je bedrijf

Proosten op een jubileum, samen successen vieren tijdens een incentivereis, het teamgevoel versterken tijdens een bedrijfsuitje in het buitenland, of op een bijzondere locatie tijdens een ondernemersreis de banden met zakelijke relaties aanhalen? Er zijn genoeg redenen om een speciale reis samen te stellen met je bedrijf.

Een bedrijfsreis moet perfect zijn afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen en passen binnen het beschikbare budget. Wij luisteren naar je wensen, denken aan de details en zijn graag je partner als je op zoek bent naar een unieke reis met je eigen reisgezelschap. Wij denken met je mee om een onvergetelijke reis samen te stellen met verrassende en originele momenten. Nét even anders dan andere reizen.

Op reis met je vereniging

Ben je op zoek naar een jubileumreis, themareis, sportreis, verenigingsuitje, studiereis, concertreis, koorreis, verenigingsreis of lustrumreis met jouw eigen reisgezelschap? En wil je die geheel naar eigen wens invullen?

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van groepsreizen op maat, inspireren wij je graag bij het samenstellen van jouw reis. Uniek, verrassend en nét even anders dan andere reizen. Wij bieden de meest uiteenlopende reizen en uitjes voor eigen reisgezelschappen vanaf 15 personen. Rondreizen die optimaal aansluiten bij jouw wensen en budget.

 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie