Groups & Incentives Sevilla

Groepsreizen op maat

Bijna 46 jaar actief in de reiswereld. Dat is bijna een halve eeuw! Berty Beukema viert vandaag haar 65e verjaardag en weet nog niet van ophouden. Dat is goed nieuws voor Fox Groups en Incentives.

  1. Home
  2. Groepsreizen op maat

Vakmanschap is slagkracht, meesterschap is kwaliteit

Berty is met recht de ‘prima donna’ van Fox. Ze heeft de reiswereld door de jaren heen zien veranderen. Van papieren documentatie en met de hand uitgeschreven tickets tot de digitalisering van de reiswereld en de opkomst van social media. Ze blikt met ons terug én kijkt alweer vooruit naar 2025. 

Het meest trots op...

Berty - GI-liggend
Parttime werken is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. In de jaren negentig was dit nog zeer ongebruikelijk. Ik wilde graag na de geboorte van onze twee kinderen één dag minder werken. Maar als manager van een reisbureau was dat niet toegestaan. Met behulp van mijn man Rob heb ik beleidsstuk Vakmanschap is slagkracht, meesterschap is kwaliteit geschreven aan de directie van mijn toenmalige werkgever. Uiteindelijk is gehoor gegeven aan dit verzoek en daarmee was ik de eerste parttime manager van het bedrijf. 

Bijzondere belevenissen...

Ik kan wel een boek schrijven over alle reiservaringen. Zo stond eens een echtpaar aan wal in Marseille (zonder paspoort, bagage en geld), terwijl het schip al was vertrokken en wij de volgende dag in Barcelona van boord zouden gaan. Of het omgaan met deelnemers die helemaal niet meer zelfstandig konden reizen. De naaste familie zwaaide een stel vrolijk uit op Schiphol. Vervolgens overhandigde de man me een briefje met de volgende tekst: “Ik ben bijna blind en mijn vrouw is slechthorend. Kan de reisleider ons helpen met het eten halen tijdens de buffetten? En mijn vrouw helpen om haar steunkousen uit te trekken ’s avonds (en ’s morgens weer aan)?

De mooiste herinneringen...

In de jaren tachtig was ik groot fan van Griekenland. Ik wilde deze bestemming zo graag promoten dat ik zelf een Griekse avond organiseerde in de Stadsgehoorzaal in Leiden, met medewerking van het Griekse verkeersbureau, een Grieks restaurant, een Griekse dansensemble en een diapresentatie. Deze avonden waren zo’n succes dat ik dit concept in mijn tijd als reisbureaumanager in Alphen aan den Rijn voortzette. Ik organiseerde daarnaast ook Indonesische, Turkse, Antilliaanse en Indiase avonden in Avifauna en in het theater in mijn woonplaats, waarbij altijd het verkeersbureau, muziek, dans en hapjes aanwezig waren.

Welke reizen blijven je altijd bij?

Van 2007 tot 2016 heb ik bij mijn toenmalige werkgever samen met een reisteam een groot aantal projecten mogen organiseren met artiesten zoals René Froger, Thomas Berge, Frans Bauer en Lee Towers en hun management. Zo stond ik tijdens een van de cruisereizen samen met Frans Bauer op het theaterpodium om het programma van de volgende dag te bespreken. En dan sta je toch raar te kijken als Frans dan ineens door de microfoon zegt: “Weten jullie wie er jarig is vandaag? Berty!” En vervolgens begint 850 man spontaan ‘lang zal ze leven’ te zingen (dit verzon Frans ter plekke, ik was helemaal niet jarig). 

Wat zijn de laatste reistrends?

Groups & Incentives Lissabon
Een agrarisch bedrijf dat naar de Rocky Mountains in Canada gaat en werkbezoeken combineert met toeristische bezienswaardigheden, businessclubs die op stedentrip de banden aanhalen, 3- generatiereizen waarbij opa’s en oma’s met hun (klein)kinderen een bijzondere rondreis maken en reisbureaus die een aanvraag van hun klant bij ons onderbrengen: we krijgen de meest afwisselende aanvragen voor incentivereizen. 

Natuurlijk bedienen we onze klanten van a tot z. Zo geven we deze maand een presentatie aan een personeelsvereniging van een ziekenhuis. Meer dan 100 medewerkers gaan al mee op een rondreis naar Zuid-Afrika later dit jaar. Dit bereiden we uiteraard tot in de puntjes voor. Onze inkoper Joey, die al bijna 50 keer in Zuid-Afrika is geweest, neemt het publiek met zijn reisverhalen echt mee naar de bestemming en zo kom je al helemaal in de Afrikaanse sferen. Superleuk en inspirerend natuurlijk. En bij een rondreis zorgen we altijd voor de beste stadsgidsen of Fox reisleiding. Zo weten we zeker dat de reis aan alle verwachtingen voldoet.

Fox groepsreizen op maat vanaf 15 personen

Groups & Incentives Angelique en Berty_1
Samen met mijn collega Angelique (ruim 20 jaar reiservaring!) kijken we ernaar uit om ook voor 2025 groepsreizen op maat samen te stellen voor verenigingen, vriendengroepen, bedrijven en families en zo hun reisdromen te verwezenlijken. 

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Mail naar incentives@fox.nl
Bel 025 266 00 02 (ma-vr 9-17 uur)
 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie