mexico_yucatan_chichen-itza_kukulkan-pyramid_vrouw_getty
Laat je klant de wereld ontdekken met Fox

Je kan op vakantie… en je kan op reis. Een vakantie brengt je naar een bestemming, maar een reis brengt je verder. Een reis laat je ontdekken wat er achter de horizon ligt. Vandaag overnachten op de plek waar je gisteren nog van droomde. En morgen weer verder. Op weg naar nieuwe avonturen. Dát is waar we bij Fox van houden.

Inloggen op de reisagentenportal

Let op: Deze pagina is opgezet voor reisagenten. Als reisagent dien je eerst in te loggen via de Fox reisagentenportal voordat de boeking gemaakt wordt.

Het reisaanbod van Fox

De reizen van Fox bestaan uit meer dan 50 bestemmingen wereldwijd Van volledig verzorgde groepsreizen tot zelf met de auto op pad; vrijheid en flexibiliteit die jij wenst. Van herinneringen maken met het hele gezin tot ervaringen opdoen met andere singles; rondreizen voor iedereen. Van fietsen bij de Taj Mahal tot een duik in de Hoffell warmwaterbronnen op IJsland; Fox gaat verder.

Fox en ANWB

Als onderdeel van de ANWB Reizen is Fox een eerlijke en betrouwbare organisatie en bieden we de kwaliteit die je van een ANWB partner mag verwachten. Fox richt zich geheel op rondreizen en heeft als ambitie om weer de grootste rondreizen aanbieder van Nederland te worden met de mooiste reizen binnen en buiten Europa! Daarnaast biedt ANWB Reizen op anwb.nl een breed assortiment vakanties speciaal voor haar leden: van weekendjes weg in eigen land, fiets en wandelvakanties tot verre reizen. Vakanties waarbij je als lid van ANWB ook nog eens extra voordeel ontvangt. Het aanbod van ANWB boek je via de ANWB Reisagentenportal.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie