1. Home
  2. Peru
  3. Individuele rondreizen
  4. Individuele rondreizen in Peru
1

individuele rondreis in Peru

Rondreis Peru - Andes, Condors en Inca's

20- of 22-daagse rondreis met diverse vervoerstypes
  • 3-daagse tocht door de Colca Canyon, Machu Picchu incl. entree en de Heilige Inca Vallei

  • rondreis per openbaar vervoer met optioneel de 1-daagse hike over de Inca Trail. De 22-daagse reis is inclusief een 4-daags verblijf in de Amazone!

  • volle dagtocht per boot op Titicacameer met bezoek drijvende Uros-rieteilanden incl. lunch

Bij vertrek op o.a. 22-10-2024
p.p. vanaf € 3.298,-

Individuele rondreis Peru – Condors, Andes, Inca's Machu Piccu & het Titicacameer

Onze individuele rondreis door Peru met diverse vervoerstypes en rechtstreekse vluchten met KLM voert van Lima langs uitgestrekte woestijnlandschappen, koloniale steden en Inca-erfgoed, diep uitgesleten valleien en natuurlijk het imposante Andesgebergte Absolute hoogtepunten zijn Machu Picchu, de geheimzinnige Nazcalijnen. En als je een hike naar Rainbow Mountain maakt, daalt het besef in waarom Peru zo'n betoverende reisbestemming is.  Comfortabel vervoer staat klaar op de bestemming, variërend van vliegtuigen tot goed uitgeruste touringcars, en af en toe in internationaal gezelschap per minibus.

Op rondreis door Peru en het rijk van de Inca's

De navel van de wereld. Het op grote hoogte gelegen Cuzco, omgeven door vruchtbare valleigronden, werd door de Inca’s beschouwd als de bron van alle leven. Deze oude Incahoofdstad vormde eeuwenlang het centrum van een Andesbeschaving. De Spanjaarden wisten wel raad met de gouden en zilveren kunstschatten en langzaamaan raakte de stad in de vergetelheid. Tot de ontdekking van Machu Pichu. Het voormalige machtscentrum is anno nu geliefd om de oude Inca- en koloniale architectuur en lokale markten. 

Ontdek nog veel meer tijdens je individuele rondreis door Peru

Natuurlijk is een bezoek aan Machu Picchu onderdeel van de individuele rondreis naar Peru, maar nog zoveel meer. Wat te denken van een 3-daagse tocht door de Colca Canyon, de Heilige Inca Vallei, een 1-daagse hike over de Inca Trail en een dagtocht per snelle boot op Titicacameer met bezoek drijvende Uros-rieteilanden incl. lunch?

Mogelijkheid tot verlengen in het Amazonegebied

Krijg je maar geen genoeg van prachtig Peru? Het is mogelijk om je rondreis te verlengen met een verblijf in Puerto Madonado, midden in het Amazonegebied.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie