Land van de Heilige Inca's

Vakantie Peru

“Het mooiste aan Peru is de indrukwekkende Machu Picchu”

De enorme variatie aan natuur, kleurrijke indianenmarkten, de droogste woestijn ter wereld, het mysterieuze Machu Picchu en eeuwenoude culturen maken Peru tot een unieke bestemming.
Reisleider Nicole

Het mooiste aan Peru is de indrukwekkende Machu Picchu

Populaire Peru reizen

Reis & Inspiratiedagen Peru

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
30-09-2018 12:00 77 Reserveer
Nu op het Peru forum
Bagage Inca trail
Auteurs:
Hans Buurkes
Geplaatst op:
03-03-2018 08:35:48 uur

Wij nemen 2 april deel aan de groepsreis naar Peru en gaan ook de Inca trail lopen. Na het lezen van meerdere vragen over de bagage voor de inca trail blijft er één vraag over. Wij willen een porter ter plaatse inhuren om onze bagage te dragen. De vraag is hoe moeten we dit aanleveren. Bij andere organisaties lees ik namelijk dat je een groete blauw zak krijgt waar je alles moet instoppen, Bij Fox is dit niet het geval. Hoe moeten we onze bagage aanleveren.

Lees reacties Reageer 5

Vakantie Peru - Reis door het land van de Inca's

Peru staat bekend om haar beroemde Machu Picchu, een van de meest iconische bestemmingen ter wereld, diep in het Andesgebergte gelegen. Dit is een van de weinige plekken die tijdens de Spaanse overheersing onontdekt zijn gebleven en daarom niet is verwoest. Een bezoek aan deze Inca-ruïne brengt u letterlijk en figuurlijk in de wolken!

Wij verzorgen graag uw Peru vakantie

De fantastische keuken, overblijfselen uit de Incacultuur, koloniale steden en het schitterende Andesgebergte maken een vakantie Peru tot een fantastische reiservaring. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere Peru reizen, waarbij u tevens de keuze heeft uit enkele extra opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van het lopen van de Inca Trail of een bezoek aan het Amazone regenwoud?

De meeste van onze Peru reizen starten in hoofdstad Lima, een van de grootste metropolen van Zuid-Amerika. Vooral uit eten gaan is hier genot. Misschien wel de mooiste stad van Peru is Arequipa. De gebouwen hier zijn wit, gemaakt van vulkanisch wit turfsteen. Ook Cusco is uw bezoek meer dan waard, een soort openluchtmuseum vol historie, kleurrijk textiel en traditionele feesten.

Een bijzondere ontmoeting heeft u met de kleurrijke bewoners, de Uros, van de rieteilanden op het Titicacameer. Deze drijvende dorpen zijn volledig van het riet gemaakt, dat langs de oevers van het meer groeit. Zij leven van visserij én van de producten die zijn aan toeristen verkopen. Hier kunt u uitstekend terecht voor souvenirs!

Een Peru vakantie kunt u bij ons boeken via een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. Wat dacht u van de combinatie van reizen Peru en Bolivia, Chili, Argentinië en/of Brazilië. Vanaf Schiphol kunt u rechtstreeks vliegen naar Peru. Genoeg reden dus om nu een vakantie Peru uit te zoeken! Bent u al eerder in Peru geweest en op zoek naar een andere Zuid-Amerikaanse beleving? Denk dan eens aan Ecuador.

Terug naar boven