Vakantie Botswana

“De Okavango Delta in Botswana is uniek en heeft prachtige kleuren”

Botswana is hét safariland. Geniet van de diverse landschappen, maak gamedrives door het Moremi Game Reserve en bewonder het vrijwel ongerepte en prachtige natuurgebied Okavango Delta.
Reisspecialist Jessica

De Okavango Delta in Botswana is uniek en heeft prachtige kleuren

Populaire Botswana reizen

Vakantie Botswana - Ga mee op reis naar hét safariland 

Botswana wordt ook wel hét safariland genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Op vakantie in Botswana geniet u van diverse landschappen, maakt u spannende gamedrives en bewondert u prachtige natuurgebieden. Wij zorgen er tijdens een Botswana vakantie comfortabel kunt genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Een fantastische ervaring die in uw heugen gegrift zal staan.

Botswana reizen met comfortabele overnachtigen

De Botswana reizen die u bij ons boekt zijn compleet. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een rondreis in Botswana inclusief vluchten, overnachtingen in tenten of lodges midden in de natuur en diverse excursies en extra's. Maar wij beiden ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis met een huurauto. Tijdens deze reizen naar Botswana zijn ook de overnachtingen en excursies geregeld.

De hoogtepunten in Botswana

Botswana heeft meerdere hoogtepunten, vooral op het gebied van natuur. Zo is er het meest wildrijke park van dit land, Chobe National Park, met een savannelandschap afgewisseld met bossen. Net voorbij Kasane heeft David Livingstone hier een ontdekking gedaan: het Victoria meer. Maar er zijn nog veel meer National Parks in Botswana, en onderweg komt u misschien wel de kleurrijke velden met zonnebloemen tegen. Een rondreis in Botswana staat bol van prachtige natuurverschijnselen en wilde dieren. En misschien gaat u wel kamperen tussen de wilde dieren?

Nog meer van Afrika ontdekken 

Botswana reizen worden vaak gecombineerd met andere Afrikaanse landen, zoals een vakantie in Zuid-Afrika. Maar ook Namibië en Zimbabwe kunnen gecombineerd worden met dit land. Wij laten de verschillende hoogtepunten van deze landen zien en zorgen ervoor dat u tussendoor goed kunt uitrusten tijdens de comfortabele overnachtingen. Alles is geregeld!

Vliegen naar Botswana: ga met ons mee!

Ga met ons mee en ontdek dit fantastische Afrikaanse land. De ultieme Afrika beleving? Kies van voor de kampeersafari dwars door Zuidelijk Afrika. Heel veel maaltijden en entreegelden zijn al inclusief. U hoeft dus niets meer te regelen, want dat hebben wij al gedaan. Geniet van de prachtige natuur en de wilde dieren tijdens een vakantie in Botswana.

Terug naar boven