1. Home
  2. Botswana
1

rondreis in Botswana

 

Tot 500 euro korting

Fly-drive Wildrijk Namibië & Botswana

22-daagse rondreis met huurauto
  • bewonder de hoogtepunten van Namibië en Botswana

  • comfortabele lodges en hotels op centrale locaties

  • huurauto biedt alle vrijheid om Namibië te verkennen op jouw tempo

Bij vertrek op o.a. 08-06-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 4.271,-

Vakantie Botswana - Ga mee op rondreis naar hét safariland

Als je van ongerepte natuur en wilde dieren houdt, dan is een vakantie in Botswana een absolute aanrader. Dit gastvriendelijke land wordt met een duidelijke reden ‘Africa’s shining light’ genoemd. Echte avonturiers raden wij een rondreis door Botswana aan. 

De hoogtepunten in Botswana

Het land heeft meerdere hoogtepunten, vooral op het gebied van natuur. Grenzend aan Namibië ligt Chobe Nationaal Park, bekend om de grootste olifantenpopulatie van Afrika. Net voorbij Kasane heeft David Livingstone hier een ontdekking gedaan: de Victoria Falls. En wat te denken van de Okavango Delta, de grootste binnenlandse delta ter wereld die ook wel ‘De parel van de Kalahari’ wordt genoemd? Maar er zijn nog veel meer nationale parken in Botswana en onderweg kom je misschien wel de kleurrijke velden met zonnebloemen tegen. Een rondreis in Botswana staat bol van prachtige natuurverschijnselen en wilde dieren. En misschien ga je wel kamperen tussen de wilde dieren?

Nog meer van Afrika ontdekken

Botswana reizen worden vaak gecombineerd met andere Afrikaanse landen, zoals een vakantie in Namibië. Wij laten de verschillende hoogtepunten van deze landen zien en zorgen ervoor dat je tussendoor goed kunt uitrusten tijdens de comfortabele overnachtingen. Alles is geregeld!

Beste reistijd

De uitzonderlijke schoonheid van Botswana is het hele jaar door te bewonderen. Voor het beleven van een safari in dit land gelden de maanden mei tot en met oktober als beste reistijd. In deze periode zijn de temperaturen gunstig en is het erg droog. Vanwege deze droogte trekken dieren naar de waterbronnen, waardoor ze makkelijk te vinden zijn. De omstandigheden zijn dan in vele opzichten ideaal voor een safari. 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie