Vakantie Botswana

Vakantie Botswana - Ga mee op reis naar hét safariland

Botswana is hét safariland. Geniet van de diverse landschappen, maak gamedrives door het Moremi Game Reserve en bewonder het ongerepte en prachtige natuurgebied Okavango Delta. 

Wij zorgen ervoor dat je tijdens een Botswana vakantie comfortabel kunt genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Een fantastische ervaring die in je heugen gegrift zal staan.

Lees meer over Botswana

Keuze uit 3 Botswana reizen in 5 categorieën

Populaire Botswana reizen

Interessante Plaatsen in Botswana

Stupa Anuradhapura

Uitgelicht: Chobe National Park

olifant bij zonsondergang in Chobe

Chobe National Park is het meest wildrijke park in Botswana en heeft een savannelandschap afgewisseld door bossen. Het is onder andere beroemd door de enorme troepen olifanten die hier leven. Het meest interessante gedeelte is het 50 kilometerlange, uitgestrekte gebied langs de rivier net voorbij Kasane. Het park grenst aan Namibië, Zambia en Zimbabwe. Als alternatief kun je een bezoek brengen aan de Victoria Waterfalls, spectaculaire watervallen!

Vakantie Botswana - Ga mee op reis naar hét safariland 

Botswana wordt ook wel hét safariland genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Op vakantie in Botswana geniet je van diverse landschappen, maak je spannende gamedrives en bewonder je prachtige natuurgebieden. Wij zorgen er tijdens een Botswana vakantie comfortabel kunt genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Een fantastische ervaring die in je heugen gegrift zal staan.

Botswana reizen met comfortabele overnachtigen

De Botswana reizen die je bij ons boekt zijn compleet. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een rondreis in Botswana inclusief vluchten, overnachtingen in tenten of lodges midden in de natuur en diverse excursies en extra's. Maar wij beiden ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis met een huurauto. Tijdens deze reizen naar Botswana zijn ook de overnachtingen en excursies geregeld.

De hoogtepunten in Botswana

Botswana heeft meerdere hoogtepunten, vooral op het gebied van natuur. Zo is er het meest wildrijke park van dit land, Chobe National Park, met een savannelandschap afgewisseld met bossen. Net voorbij Kasane heeft David Livingstone hier een ontdekking gedaan: de Victoria Falls. Maar er zijn nog veel meer National Parks in Botswana, en onderweg kom je misschien wel de kleurrijke velden met zonnebloemen tegen. Een rondreis in Botswana staat bol van prachtige natuurverschijnselen en wilde dieren. En misschien ga je wel kamperen tussen de wilde dieren?

Nog meer van Afrika ontdekken 

Botswana reizen worden vaak gecombineerd met andere Afrikaanse landen, zoals een vakantie in Zuid-Afrika. Maar ook Namibië en Zimbabwe kunnen gecombineerd worden met dit land. Wij laten de verschillende hoogtepunten van deze landen zien en zorgen ervoor dat je tussendoor goed kunt uitrusten tijdens de comfortabele overnachtingen. Alles is geregeld!

Vliegen naar Botswana: ga met ons mee!

Ga met ons mee en ontdek dit fantastische Afrikaanse land. De ultieme Afrika beleving? Kies van voor de kampeersafari dwars door Zuidelijk Afrika. Heel veel maaltijden en entreegelden zijn al inclusief. Je hoeft dus niets meer te regelen, want dat hebben wij al gedaan. Geniet van de prachtige natuur en de wilde dieren tijdens een vakantie in Botswana.