GettyImages-1356638629
Fox. Expert in rondreizen

Je kan op vakantie… en je kan op reis. Een vakantie brengt je naar een bestemming, maar een reis brengt je verder. Een reis laat je ontdekken wat er achter de horizon ligt. Vandaag overnachten op de plek waar je gisteren nog van droomde. En morgen weer verder. Op weg naar nieuwe avonturen. Dát is waar we bij Fox van houden.

Al meer dan 25 jaar stellen wij rondreizen samen voor jou, voor groepen, gezinnen en singles. Reizen die verder gaan dan je denkt. Reizen die een unieke belevenis toevoegen aan je leven. Een divers pallet van deze reizen vind je vanaf nu weer op deze website en dat pallet blijven we uitbreiden met nieuwe avonturen naar bijzondere locaties, bekende hotspots en verstopte pareltjes binnen en ver buiten Europa. Ons team aan enthousiaste reisspecialisten én onze ‘local heroes’ weten op elke bestemming de mooiste rondreizen voor jou samen te stellen.

Onze beloftes

costa rica_regenwoud_moeder_kind_GettyImages-763172559
 • Van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland; bij ons vind je meer dan 50 bestemmingen wereldwijd
 • Van volledig verzorgde groepsreizen tot zelf met de auto op pad; ervaar de vrijheid en flexibiliteit die jij wenst
 • Van herinneringen maken met het hele gezin tot ervaringen opdoen met andere singles; onze rondreizen zijn voor iedereen
 • Van fietsen bij de Taj Mahal tot een duik in de Hoffell warmwaterbronnen op IJsland; Fox gaat verder

Fox gaat verder. Dat belooft nogal wat. En dat maken we ook waar. Bij Fox gaan we verder om jou unieke ervaringen te laten beleven die ervoor zorgen dat je nog heel lang met mooie herinneringen terug zal kijken op deze rondreis. Hoe doen we dat? 

1. We gaan verder in verrassen

Fox wil je verrassen, maar wel op een leuke manier. Geen gedoe, geen bijkomende kosten en geen onverwachte gebeurtenissen

 • We garanderen dat iedere rondreis een verrassend en compleet reisprogramma heeft: vol unieke weetjes, hidden gems en bijzondere plekken die we bezoeken.
 • We garanderen dat we je de authentieke elementen en de eigen cultuur laten ervaren van de plekken die we aandoen. 
 • We garanderen dat de prijs die we je tonen inclusief alle bijkomende kosten volgens het reisprogramma ter plaatse is. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
 • We garanderen dat we je zullen verrassen met het hoge niveau van onze service en kwaliteit. Wij inspireren op basis van onze eigen reiservaring. 

2. We gaan verder in expertise

Onze reisleiders en reisspecialisten kennen elke bestemming als hun broekzak en weten als geen ander het reisprogramma voor jou zo compleet mogelijk te maken. Die ervaring zie je direct terug in de reizen die we aanbieden. 

 • We garanderen je dat iedere groepsreis deskundige reisleiding heeft.
 • We garanderen je een uitgebreide en volstrekt heldere routebeschrijving als je zelf individueel op pad gaat. 
 • We garanderen je een comfortabele reiservaring met verblijf in centraal gelegen drie- en/of viersterrenhotels, goed vervoer en bij ons kan je harde koffer vrijwel altijd mee. 
 • We garanderen dat we op basis van jouw en onze ervaringen ons assortiment blijven uitbreiden met nieuwe rondreizen.

3. We gaan verder in verbinden

Bij Fox vinden we onderling contact een verrijking voor jouw rondreis. Dat geldt natuurlijk voor groepsreizen, maar ook als je alleen reist, willen we er voor je zijn als dat nodig is.

 • We garanderen dat bij ons de mensen centraal staan: onze klanten, de locals, onze medewerkers. We beloven dat we mensen bij elkaar brengen. Dat levert onvergetelijke herinneringen op.
 • We garanderen dat we ons aanbod zo goed mogelijk afstemmen op jouw wensen. 
 • We garanderen dat we naar je luisteren. Heb je vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? We zijn er voor je en we nemen de tijd voor je.
 • We garanderen dat we voor iedereen een reis hebben. Voor groepen, singles, stellen en gezinnen. Iedereen die van rondreizen houdt, hebben wij iets te bieden.

Fox gaat verder

Wie in het verleden al vaker met ons gereisd heeft weet dat onze reizigers bij ons altijd net even wat extra’s krijgen. Een hotel op een bijzondere locatie of een excursie die voor kippenvel zorgt. Ook nu hebben we onze reizen weer verrijkt met leuke en memorabele belevenissen. Belevenissen waarvan wij vinden dat moeten onze reizigers echt meegemaakt hebben. Fox gaat verder!

Fox en ANWB

Als onderdeel van de ANWB Reizen is Fox een eerlijke en betrouwbare organisatie en bieden we de kwaliteit die je van een ANWB partner mag verwachten. Fox richt zich geheel op rondreizen en heeft als ambitie om weer de grootste rondreizen aanbieder van Nederland te worden met de mooiste reizen binnen en buiten Europa! Daarnaast biedt ANWB Reizen op anwb.nl een breed assortiment vakanties speciaal voor haar leden: van weekendjes weg in eigen land, fiets en wandelvakanties tot verre reizen. Vakanties waarbij je als lid van ANWB ook nog eens extra voordeel ontvangt.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie