1. Home
  2. Laos
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Laos
1

groepsreis in Laos

 

Nazomer Deals

Groepsreis Fascinerend Indochina

24-daagse rondreis door Vietnam, Laos & Cambodja
  • reis naar bergstammen en rijstterrassen van Sapa in het veelzijdige Vietnam

  • bezoek aan de tempels van Angkor in Cambodja en culturele parel Luang Prabang in Laos

  • heel veel excursies en drie -tijdsbesparende- binnenlandse/regionale vluchten inbegrepen!

Bij vertrek op o.a. 17-02-2025Complete prijs
p.p. vanaf 
€ 3.628,-

Groepsreis Laos  Ga met ons mee en ontdek Laos

Als we het hebben over de hoogtepunten van Zuidoost-Azië dan hoort Laos daar zeker bij. En tijdens een groepsreis in Laos laten we zien waarom dat zo is. Van een boottocht op de machtige Mekong rivier tot een bezoek aan de mysterieuze bergstammen, het hoort allemaal bij onze groepsreizen naar Laos. Een onvergetelijke ervaring waarbij we ervoor zorgen dat het je aan niets zal ontbreken. Ga met ons mee op een indrukwekkende groepsrondreis naar Laos.

Het sfeervolle Luang Prabang

Luang Prabang is de oude hoofdstad van het Koninkrijk Laos. Een mooie en sfeervolle stad die we tijdens de groepsrondreizen naar Laos te voet kunnen verkennen. Hier zien we vele Wats (tempels) die goed onderhouden en nog volop in gebruik zijn. Overal zien we de lokale monniken in oranje gewaden. De stad Luang Prabang is door UNESCO uitgeroepen als Werelderfgoed en dat geeft al aan hoe mooi deze stad is.

De hoogtepunten van Zuidoost-Azië

Een groepsrondreis naar Laos kan heel goed gecombineerd worden met andere landen in Zuidoost-Azië. Daarom bieden wij complete groepsreizen naar Laos en andere hoogtepunten van Zuidoost-Azië zoals Vietnam en Cambodja. Tijdens de groepsreis krijgen we een goede indruk van alle drie de landen en bezoek je de leukste plekjes van deze fascinerende landen.

Ga mee met een groepsreis!

Een groepsreis in Laos zorgt ervoor dat je de hoogtepunten van dit land met eigen ogen zult aanschouwen, terwijl alles verder geregeld is. Van de vluchten tot comfortabele hotels en leuke excursies, het zit allemaal inbegrepen bij onze groepsrondreizen naar Laos.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie