1. Home
  2. Australië
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Australië
1

groepsreis in Australië

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Down Under Australië

25-daagse rondreis langs alle hoogtepunten
  • verblijf op het ongerepte Kangaroo Island en bezoek aan Fraser Island en de Blue Mountains

  • stadstours in Melbourne, Adelaide en Sydney en cruise door de haven

  • uitgebreide reis naar de oostkust, zuidkust én de beroemde Uluru (Ayers Rock)

Bij vertrek op o.a. 23-10-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 6.991,-

Groepsreizen Australië – Op naar de koala’s en kangoeroes

Met een hele groep down under in Australië? Onze groepsreizen in Australië bieden de mogelijkheid om dit bijzondere land en zijn overweldigende natuur, bruisende steden en Aboriginal cultuur te ontdekken. Wij nemen je mee naar de hoogtepunten tijdens een comfortabele groepsreis met alles erop en eraan. Van de (binnenlandse) vluchten tot de overnachtingen en veel excursies: alles is geregeld!

Van Melbourne tot Adelaide

Iedere dag in Australië brengt weer nieuwe hoogtepunten met zich mee. Onze groepsreizen in Australië starten vaak in Melbourne. Een wereldstad met authentieke trams, statige kathedralen en moderne musea. Ontdek deze stad met zijn Europese atmosfeer en laat de reisleider alles vertellen over de sportiefste stad van Australië. Via de bekende Great Ocean Road, een adembenemende weg langs de kust, vervolgen we de reis in Australië en komen we uiteindelijk terecht bij Adelaide, wat omgeven is door stranden en heuvels.

Van Kangaroo Island tot Sydney

Wij vinden Kangaroo Island toch wel één van de meest unieke uitstapjes tijdens de groepsreizen in Australië. Dit eiland ligt net voor de kust van Adelaide en bestaat voor een derde uit beschermd natuurgebied. Maak hier heerlijke wandelingen door de natuur en kom oog in oog te staan met zeeleeuwen, koala’s en kangoeroes. En een bezoek aan Sydney mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de groepsreis in Australië. Van het iconische Opera House en de Harbour Bridge tot een cruise door de schitterende haven van Sydney.

De bijzondere Blue Mountains

Het Blue Mountains gebergte staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een schitterend natuurgebied met bijzondere rotsformaties en ruige bossen. Vanwaar de naam Blue Mountains? Omdat de eucalyptusbomen zorgen voor een blauwe gloed. Geniet van de prachtige uitzichten vanaf de verschillende uitkijkpunten. Aanschouw bijvoorbeeld The Three Sisters, drie uitstekende rotspunten wat drie versteende zussen zijn volgens de Aboriginals.

Groepsreizen Australië: vol hoogtepunten

Onze groepsreizen in Australië zitten vol culturele én natuurlijke hoogtepunten. Wij nemen de groep mee op een bijzondere reis down under. Een reis vol onvergetelijke momenten. Van bijzondere natuurgebieden tot bruisende steden: Australië heeft het allemaal. Ontdek zelf waarom zoveel mensen zo verliefd zijn geworden op dit land.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie