1. Home
  2. Cambodja
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Cambodja
1

groepsreis in Cambodja

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Fascinerend Indochina

24-daagse rondreis door Vietnam, Laos & Cambodja
  • reis naar bergstammen en rijstterrassen van Sapa in het veelzijdige Vietnam

  • bezoek aan de tempels van Angkor in Cambodja en culturele parel Luang Prabang in Laos

  • heel veel excursies en drie -tijdsbesparende- binnenlandse/regionale vluchten inbegrepen!

Bij vertrek op o.a. 18-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 3.560,-

Groepsreis Cambodja – Ga mee naar dit authentieke land

Wil je naar een bijzondere bestemming, waar nog niet iedereen geweest is? Dan raden wij aan om eens te kijken naar de groepsreizen naar Cambodja. Hoogtepunten zijn het tempelcomplex van Angkor Wat, de rijstvelduitzichten in de provincie Battambang, de Zilveren Pagode in Phnom Penh en de Killing Fields.

De hoofdstad Phnom Penh

Onze groepsreizen naar Cambodja brengen ons onder andere naar de hoofdstad Phnom Penh, een sfeervolle stad met een indrukwekkend verleden. Het is leuk om hier gebruik te maken van het traditionele Cambodjaanse vervoersmiddel om de stad te verkennen: de cyclo. Tijdens de groepsreis in Cambodja zien we ook het Koninklijk Paleis en de Zilverpagode met meer dan 5000 zilveren vloertegels.

Nog veel meer hoogtepunten

Cambodja heeft nog zoveel meer hoogtepunten te bieden. Zo brengen we een bezoek aan het Tonle Sap meer met de drijvende dorpjes. Angkor Wat is de grootste en meest bekende tempel van Cambodja, maar Ta Prohm is zeker niet minder bijzonder. Deze tempel was lang overwoekerd door de jungle en het is nog altijd goed te zien dat de natuur deze tempel flink in zijn greep heeft.

Gecombineerde groepsreizen in Cambodja

De ondreizen naar Cambodja kunnen bij ons ook in combinatie met een bezoek aan andere bijzondere landen gecombineerd worden. Zo is er de gecombineerde groepsreis naar Vietnam en Laos. Op die manier kun je nog meer uit jouw reis halen en meerdere landen tegelijk ontdekken. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de comfortabele overnachtingen.

Ga met een groep op avontuur

Ga met een groep op avontuur in het bijzondere land Cambodja. Naast een groepsreis in Cambodja in combinatie met Vietnam en Laos bieden wij ook mogelijkheden voor een individuele rondreis met chauffeur door Cambodja en Vietnam. 

 

 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie