1. Home
  2. Canada
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Canada
1

groepsreis in Canada

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Oost-Canada

13- / 14-daagse rondreis
  • omarm de Franse flair in wereldstad Montréal en het ommuurde Québec

  • spot bultrug-walvissen en witte beluga’s tijdens een boottocht bij Tadoussac

  • haal een nat pak bij de Niagara Falls

Bij vertrek op o.a. 10-06-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.679,-

Groepsreis Canada - Pionieren in de wonderschone natuur

In Oost-Canada combineer je wereldsteden met natuurpracht. Met een groep overnacht je in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels. En daarbij zijn ook nog eens de nodige excursies geregeld. 

Canada groepsreis: laat de natuur je gidsen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, Canada heeft zo’n fantastische natuur! Zo behoort het Banff National Park tot de meest indrukwekkende natuurparken van Canada. Hier zie je prachtige natuurwonderen, zoals de Bow Falls, de Hoodoo Lookout, Minnewanka Lake en de Surprise Corner. Maak hier een boottocht over het prachtige Minnewanka Lake of neem de gondel voor een prachtig uitzicht op de omgeving en op Banff zelf. Het beeldschone Moraine Lake is ook een van de natuurhoogtepunten. Met een beetje geluk zie je de spiegeling van The Valley of the Ten Peaks.

De Niagara Falls

Als je aan Canada denkt, denk je natuurlijk ook aan de Niagara Falls. Een nat pak halen bij de beroemde watervallen maakt deel uit van een groepsreis naar Oost-Canada. Miljoenen liters water maken hier een vrije val in de lager gelegen kloof. Bekijk de watervallen vanaf verschillende posities en in de avond zijn ze prachtig verlicht.

Bruisende steden

In het oosten van Canada liggen een aantal bruisende steden, waaronder Toronto, Montréal, Ottawa en Quebec City. Deze laatstgenoemde stad is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoed. Een deskundige gids neemt ons mee naar de oude ommuurde binnenstad en andere interessante plekjes in deze stad. Toronto is het powerhouse van Canada en de grootste stad met onder meer de CN Tower, tot 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld, Hoe gaaf is het om hier boven van het uitzicht te genieten?

Volledige georganiseerde groepsreizen

Je reist met een groep en bezoekt de hoogtepunten van dit land onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Bekijk ook eens de  fly-drive van Oost- naar West en de fly-drive Natuurwonderen van West-Canada.

 

 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie