1. Home
  2. Indonesië
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Indonesië
1

groepsreis in Indonesië

 

Nazomer Deals

Groepsreis Java & Bali Compleet

19-daagse rondreis
  • zeer veelzijdige route over Java

  • spectaculaire treinreis door de rijstvelden

  • heerlijk vijfsterrenresort aan het strand op Bali

Bij vertrek op o.a. 03-12-2024Complete prijs
p.p. vanaf 
€ 1.896,-

Groepsreis Indonesië  Ga mee op een groepsrondreis

Een reis naar Indonesië staat bij veel mensen hoog op de verlanglijst. Tijdens een groepsreis naar Indonesië zorgen we ervoor dat je de hoogtepunten van de verschillende eilanden leert kennen. Een ontdekkingsreis in dit bijzondere land met de vele eilanden. De groepsrondreizen naar Indonesië zijn compleet georganiseerde reizen inclusief vlucht, comfortabele overnachtingen en heel veel excursies. Ze worden bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.

Groepsrondreis Java en Bali

Tijdens de groepsreis in Indonesië kunnen meerdere eilanden gecombineerd worden. Zo is er bijvoorbeeld de groepsrondreis Java en Bali. We gaan langs indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en de prachtige rijstvelden, maar ook heerlijk ontspannen op de tropische stranden. Een heerlijke, ontspannen plek om de groepsreis in Indonesië af te sluiten..

Ontdek de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Bali

Verken de levendige straten van Ubud, bewonder de Saraswati watertempel en geniet van de idyllische stranden die uitnodigen tot ontspanning en avontuur. Boek vandaag nog je groepsreis naar dit paradijselijke eiland en laat je verrassen door haar eindeloze charme en schoonheid.

Samen op reis naar Indonesië

Ga samen met een groep op reis en ontdek de schatten van Indonesië. Een unieke mix van cultuur, natuur en strand. Bij de groepsrondreizen kun je het programma van dag tot dag en de route bekijken. En je kunt de globale samenstelling van de groep al bekijken. Er zijn ook mogelijkheden voor een single groepsreis in Indonesië of een individuele rondreis in Indonesië. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat alles op en top geregeld is.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie