1. Home
  2. Indonesië
  3. Individuele rondreizen
  4. Individuele rondreizen in Indonesië
1

individuele rondreis in Indonesië

 

Tot 500 euro korting

rondreis Java - Bali Compleet

17-daagse individuele rondreis met privéchauffeur
  • alle hoogtepunten van Java

  • heel veel excursies inclusief

  • heerlijk 4-sterrenresort direct aan het strand op Bali met verlengingsmogelijkheid

Bij vertrek op o.a. 04-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.531,-

Individuele rondreis Indonesië

Ga zelf op reis door het land van de verschillende culturenMet jouw eigen reisgezelschap, helemaal in jouw eigen tempo, het prachtige land Indonesië ontdekken? Het is mogelijk met een privereis in Indonesië. Tijdens deze reis laat je je op je gemak rondrijden over de indrukwekkende eilanden van Indonesië. Onze gidsen en privéchauffeurs nemen je mee naar de mooiste plekjes en prachtige die Indonesië rijk is.

Een aantal hoogtepunten

Een individuele rondreis in Indonesië zit vol hoogtepunten. Een bezoek aan de wereldberoemde Borobodur is een van deze bijzondere hoogtepunten. Maar een bezoek aan een theeplantage kan ook onderdeel zijn van een privéreis. Het eiland Bali staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden, waar je ook de onderwaterwereld kunt verkennen door te duiken of te snorkelen. Liever op zoek naar de prachtige natuur van Indonesië? Bezoek dan de spectaculaire  Bromo vulkaan met zonsopgang!

Alles is geregeld

Alles is geregeld voor de individuele rondreis in Indonesië. De vluchten, de overnachtingen in comfortabele, centraal gelegen en sfeervolle hotels, de excursies, de auto reisgids en privéchauffeur. De privéchauffeurs kennen het land als geen ander en nemen je niet alleen mee naar de populaire hoogtepunten, maar juist ook de minder bekende plekken. Wil je langer blijven?We bieden je de mogelijkheid om je strandhotel in Kuta per nacht te verlengen of te wijzigen naar een hotel in Benoa of Sanur. 

Ontdek de prachtige eilanden

Een individuele rondreis in Indonesië is de ideale manier om de prachtige eilanden met jouw eigen reisgezelschap te ontdekken. Wij bieden daarnaast groepsreizen, privéreizen en singlereizen in dit prachtige land met verschillende culturen.

 

 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie