1. Home
  2. Indonesië
  3. Singlereizen
  4. Singlereizen in Indonesië
2

singlereizen in Indonesië

 

Tot 500 euro korting

Singlereis Java-Bali Compleet

18-daagse groepsreis voor de soloreiziger
  • actieve excursies inclusief, zoals fietstochten en wandeling naar de Bromo vulkaan

  • verblijf op Bali in een gezellig 4-sterrenresort met zwembad met mogelijkheid tot verlenging

  • prachtige treinreis over Java

Bij vertrek op o.a. 15-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.167,-
 

Tot 500 euro korting

Singlereis Betoverend Bali

15-daagse groepsreis voor de soloreiziger
  • veel excursies inbegrepen zoals snorkelen en mountainbike

  • actieve rondreis op veelzijdig Bali met verlengingsmogelijkheid in Kuta

  • keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik

Bij vertrek op o.a. 21-01-2025Complete prijs
p.p. vanaf € 1.738,-

Singlereis Indonesië - Ga met singles op reis door het land van de verschillende culturen

Met een leuke groep singles de prachtige eilanden van Indonesië ontdekken: het is mogelijk met een singlereis Indonesië. Wij bieden bijzondere reizen langs de prachtige hoogtepunten van dit land. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders laten de mooiste plekjes zien en kunnen hier alles over vertellen.   

Ruime keuze voor een singlereis Indonesië

Er zijn meerdere single reizen naar Indonesië, combineer de eilanden Bali en Java of reis enkel naar het paradijselijke Bali. Er is een actieve, alleenstaande reis in Indonesië, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te relaxen op de prachtige stranden. Iedere singlereis in Indonesië heeft weer eigen hoogtepunten die niet aan je zullen ontglippen. De reisleider kan alles over deze hoogtepunten vertellen en zal dat ook zeker doen.

Een actieve singlereis in Indonesië

Wat houdt een actieve singlereis in Indonesië dan precies in? Op het eiland Bali bieden wij een actieve single reis aan, dit eiland heeft prachtige stranden met een prachtige onderwaterwereld, ideaal om te ontdekken tijdens het snorkelen of duiken. Daarnaast verkennen we de prachtige omgeving van Ubud tijdens een bijzondere mountainbiketour. Je fietst langs traditionele dorpjes, tempels en de rijstvelden. Zo leer je het échte Indonesië kennen. Raften behoort ook tot de mogelijke excursies tijdens een actieve singlereis in Indonesië. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Een complete singlereis in Indonesië

Wij zorgen ervoor dat je comfortabel kunt genieten van het prachtige Indonesië. Daarbij is alles geregeld, van de vluchten tot de comfortabele hotels en vele bijzondere excursies. Bij iedere reis zijn excursies inbegrepen en je hebt de keuze uit een aantal optionele excursies. Onze reisleiders zorgen ervoor dat de reizigers niets tekortkomen tijdens de reis en dat je alles over het land te weten zult komen.

Ga met ons mee en geniet!

Ga met ons mee op een singlereis naar Indonesië en geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft. Liever met een andere groepsreis of juist met een individuele rondreis door Indonesië? Het is allemaal mogelijk. Genoeg redenen om te kiezen voor het bijzondere Azië!

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie