costa rica_algemeen_jungle_zwavelborsttoekan_GettyImages-1320024452

Fox introduceert rondreizen door Costa Rica met elektrische huurauto

Costa Rica is de ultieme eco-bestemming. Meer dan een kwart van Costa Rica is nationaal park, biologisch reservaat of anderszins beschermd. Een fly-drive in een elektrische huurauto sluit naadloos aan bij de groene ambities van het land van ‘La Pura Vida’ én Fox.

  1. Home
  2. Fox introduceert rondreizen door Costa Rica met elektrische huurauto

Fly-drive Costa Rica met stekkerauto

Bastiaan Heselhaus productmanager Fox in Costa Rica

Bastiaan, productmanager Fox: “In het letterlijk én figuurlijk groene Costa Rica zijn de vele nationale parken met de ongerepte regenwouden en de enorme rijkdom aan planten- en dierenleven de redenen voor een bezoek. Om de CO2-uitstoot tijdens een rondreis tot een minimum beperken heeft onze autoverhuurpartner in Costa Rica een hele vloot aan elektrische huurauto’s aangeschaft, waardoor wij deze optie nu zeer voordelig kunnen aanbieden bij onze 15-daagse fly-drive Costa Rica - Pura Vida.

Bij deze rondreis zijn bij vrijwel alle hotels oplaadpunten te vinden (indien niet aanwezig, dan kun je ook laden in de dorpen en stadjes zelf). Opladen is vaak heel voordelig - bij sommige hotels zelfs gratis. De reisafstanden in Costa Rica zijn vaak kort en de door ons geselecteerde elektrische huurauto heeft een maximale radius van 400 kilometer waarmee je prima uit de voeten komt. Ter plaatse ontvang je van ons een infokit met oplaadkaart zodat je precies weet waar de oplaadpunten te vinden zijn."

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie