1. Home
  2. Jordanië
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Jordanië
1

groepsreis in Jordanië

Groepsreis Easy Going Jordanië
13-daagse rondreis in rustig tempo
  • een magische overnachting en een diner bij de bedoeïenen in de Wadi Rum woestijn

  • verblijf in luxe vijfsterrenresorts in Aqaba en aan de Dode Zee

  • ontdek in een relaxed tempo alle hoogtepunten van Jordanië, waaronder wereldwonder Petra

Bij vertrek op o.a. 23-03-2025Complete prijs
p.p. vanaf 
€ 1.662,-

Groepsreis Jordanië  Ga mee naar het land van 1001 nacht

Een groepsreis naar Jordanië voelt net als een sprookje, het sprookje van 1001 nacht. Een jeepsafari in de woestijn van Wadi Rum, het drijven in de Dode Zee en een overnachting bij de Bedoeïenen, allemaal onderdeel van onze bijzondere groepsreizen naar Jordanië. Laat je betoveren tijdens de reis en beleef de prachtige hoogtepunten onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Samen komen we alles te weten over dit fascinerende land.

Een extra bijzondere groepsreis in Jordanië

Samen bezoeken we tijdens de Jordanië groepsreis niet alleen de standaard plekken die in alle reisgidsen staan, maar juist ook de minder bekende pareltjes van dit land. We nemen je bijvoorbeeld mee naar het idyllische Shobak, een verlaten dorp op zon 1600 meter hoogte met een kruisvaardersburcht. Je zult hier verwonderd zijn door de rust en de stilte. En dat is wat onze groepsreizen naar Jordanië zo bijzonder maakt, net dat beetje extra wat niet iedereen ziet.

Nog meer hoogtepunten

De groepsrondreis in Jordanië zit vol hoogtepunten. Zo bezoeken we tijdens een stadstour in de hoofdstad Amman het Romeinse Amfitheater, de Citadel. Maar we brengen ook een bezoek aan Jerash, een indrukwekkende stad uit de Griekse en Romeinse oudheid. Tijdens een aardbeving werd deze stad geheel onder zand bedolven, zodat alle tempels goed bewaard zijn gebleven. Een bezoek aan de legendarische roze stad Petra mag ook niet ontbreken tijdens de groepsrondreizen naar Jordanië. Misschien wel de meest bijzondere plek van het Midden-Oosten

Op bezoek bij de locals

Een bijzonder onderdeel van de Jordanië groepsreis is een bezoek aan de locals. Tijdens het verblijf in Wadi Rum genieten we van een traditioneel bereid diner door de Bedoeïenen. We overnachten in een tentenkamp en genieten van een prachtige sterrenhemel, midden in de woestijn. Een bijzonder hoogtepunt tijdens de groepsreizen naar Jordanië.

Op weg naar een sprookje

Ga mee met een groepsreis naar Jordanië en beleef het sprookje van 1001 nacht in een bijzondere setting. Je kunt ook kiezen voor een singlereis naar Jordanië, een fly-drive naar Jordanië of een groepsreis naar Jordanië. Wij regelen alles!

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie