1. Home
  2. Jordanië
  3. Singlereizen
  4. Singlereizen in Jordanië
1

singlereis in Jordanië

 

Tot 500 euro korting

Singlereis Woestijnwonderen van Jordanië

8-daagse groepsreis voor de soloreiziger
  • alle hoogtepunten: Petra, woestijnovernachting, Dode Zee

  • verblijf in het 5-sterren Mövenpick hotel in Aqaba en Hilton aan de Dode Zee

  • keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik

Bij vertrek op o.a. 19-09-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 1.085,-

Singlereis Jordanië – Ga met ons mee naar dit sprookjesachtige land

Beleef duizend en één nacht tijdens een singlereis in Jordanië. Een betoverende reis die je nooit zal vergeten. Samen bezoeken we de bijzondere hoogtepunten van dit land en ontdekken we de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de inwoners. Tijdens de single reizen naar Jordanië zijn de vluchten, overnachtingen en veel excursies geregeld. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf welke activiteit je wel of juist niet wil doen.

Single reizen Jordanië: speciale overnachtingen

Wat onze single vakantie naar Jordanië zo bijzonder maakt? Dat zijn onder andere de bijzondere overnachtingen. Zo overnachten we bijvoorbeeld midden in een bedoeïenenkamp. Geniet hier van de prachtige sterrenhemel en maak kennis met de lokale bevolking. Een hele unieke ervaring en voor velen een van de hoogtepunten tijdens de single groepsreis in Jordanië.

Nog veel meer

De single reizen naar Jordanië brengen nog zoveel meer. Drijf in de Dode Zee en ontdek de roze stad Petra. Het is allemaal onderdeel van onze bijzondere reizen. Kijk ook eens naar de groepsreizen naar Jordanië of juist de fly-drive naar Jordanië als je met jouw eigen reisgezelschap op pad wilt. We bieden volop mogelijkheden om dit sprookjesachtige land te leren kennen.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie