Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Denemarken
  3. Autorondreis Denemarken - Drie Deense eilanden

Autorondreis Denemarken - Drie Deense eilanden

9-daagse reis

  • prachtige natuur en gezellige steden
  • verblijf in hotels op basis van logies-ontbijt
  • inclusief overtocht Rødby - Puttgarden
Overzicht
Route & programma
Inbegrepen & Extra's
Praktische informatie
Beschikbaarheid

Deze reis voert via de drie belangrijkste (schier)eilanden van Denemarken: Jutland, Funen en Seeland. Het combineert het plattelandsleven en uitjes aan de kust met de mooiste stadjes en steden van Denemarken, van het kleine pareltje Ribe tot de hoofdstad Kopenhagen. 

Van prachtige natuur tot gezellige steden, tijdens deze rondreis beleef je het allemaal. Ga je mee op reis naar Jutland, Funen en Seeland?

Je begint tussen de brede stranden en golvende korenvelden van Jutland, waar je verblijft in het dorpje Billum. Daarna vervolg je je weg richting het noorden naar de stad Viborg. 

Dan rijd je naar Funen, het eiland van sprookjesschrijver H.C. Andersen. Bezoek je onderweg een van de mooie kastelen? Als laatste ga je naar het eiland Seeland: naar het plaatsje Køge, met de Deense hoofdstad Kopenhagen binnen bereik voor een dagtochtje. 
Route en programma
Tijdens deze reis is er geen dagprogramma vastgesteld. Je bent dus geheel vrij om je eigen route te bepalen. We geven je graag een idee van wat er in de omgeving allemaal te zien en te doen is.
Dag 1

Utrecht - Billum

Dag 2

Billum

Dag 3

Billum - Viborg

Dag 4

Viborg

Dag 5

Viborg - Odense

Dag 6

Odense

Dag 7

Odense - Køge

Dag 8

Køge

Dag 9

Køge - Utrecht

Dag 1 - Utrecht - Billum
Reisafstand 780 km / Reisduur 8 uur
Vandaag start de reis! Je reist af naar Billum in Jutland en verblijft in een Kro vlak bij Esbjerg, een prachtig duingebied en de stranden van de Noordzee. 

Een mooie route is die langs Tønder en Ribe. Als je houdt van mooie, oude gevels en spannende doorkijkjes te fotograferen, stop dan zeker even in Tønder. In vroeger eeuwen woonden hier onder andere kantwerksters, edelsmeden en kunstschilders.

Het dorp Møgeltønder ligt ook op deze route. Van de Slotsgade in deze plaats wordt gezegd dat dit het mooiste straatje van Denemarken is. Van kasteel Schackenborg, dat zich ook in Møgeltønder bevindt, kun je alleen een deel van het park bekijken.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie