Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Denemarken
  3. Autorondreis Denemarken - Rondje Jutland

Autorondreis Denemarken - Rondje Jutland

11-, 12- of 15-daagse reis

  • ontdek de verschillende kusten van Denemarken
  • verblijf in vakantiewoningen op het veelzijdige Jutland
  • inclusief entree Marsk Camp Tower

Ontdek Denemarken met z'n tweetjes of met de familie! Deze rondreis geeft je een heel afwisselend beeld van het Deense schiereiland Jutland. Van brede zandstranden tot gezellige kustplaatsjes en van gevarieerde natuur tot middeleeuwse stadjes.

Ervaar de rust en ruimte in Jutland! Geniet van het gevarieerde landschap, waaronder intieme strandjes aan de oostkust en brede zandstranden aan de westkust. Maar ook de gezellige kustplaatsjes en oude havensteden.

Je begint op het mooie Waddeneiland Rømø vlak bij het oudste stadje van Denemarken, Ribe. 

Vervolgens rijd je verder naar het noorden, naar Skallerup Seaside Resort. In de omgeving vind je prachtige stranden en leuke dorpen en steden zoals het typisch Deense stadje Hjørring. 

Als laatste maak je een stop aan de oostkust in het plaatsje Gråsten, vlakbij het kasteel van Gråsten wat de zomerresidentie van de Deense koninklijke familie is. 
Route en programma
Onderstaand reisprogramma is gebaseerd op de 11-daagse rondreis. Bij de 12-daagse variant verblijf je één nacht langer in Enjoy Resorts Rømø en Enjoy Resorts Marina Fiskenæs, en één nacht korter in Skallerup Seaside Resort

Bij de 15-daagse variant verblijf je één nacht langer in Enjoy Resorts Rømø en 3 nachten langer in Skallerup Seaside Resort.

Tijdens deze reis is er geen dagprogramma vastgesteld. Je bent dus geheel vrij om je eigen route te bepalen. We geven je graag een idee van wat er in de omgeving allemaal te zien en te doen is.
Dag 1

Utrecht - Rømø

Dag 2 t/m 3

Rømø

Dag 4

Rømø - Hjørring

Dag 5 t/m 7

Hjørring

Dag 8

Hjørring - Gråsten

Dag 9 t/m 10

Gråsten

Dag 11

Gråsten - Utrecht

Dag 1 - Utrecht - Rømø
Reisafstand 703 km / Reisduur 7.5 uur
DCIM\102GOPRO
Op naar Jutland! Je rijdt via Noord-Duitsland naar het Waddeneiland Rømø in het zuiden van Jutland.

Rømø is het grootste Deense Waddeneiland en is per auto te bereiken via een 10 km lange dijk. Het ligt in het Nationaal Park Waddenzee, een uniek natuurgebied dat ideaal is voor buitenactiviteiten zoals het maken van strandwandelingen en fietsen door de duinen. De twee bekendste plaatsen zijn Lakolk, met winkels, restaurants en een ijssalon en Havneby, waar de ferry van Sylt aankomt, met een iets groter aanbod winkels en restaurants.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie