1. Home
  2. Zoeken
  3. Autorondreis Salzburgerland, Venetië en Istrië
 

Kinderkorting

Autorondreis Salzburgerland, Venetië en Istrië

11,-13-daagse reis

  • op vakantie in Oostenrijk, Italië en Kroatië
  • Salzburgerland, Venetië én Kroatische kust in één vakantie
  • inclusief halfpension in alle hotels

Met het gezin op avontuur in Oostenrijk, Italië én Kroatië: Eerst de natuur van het Salzburgerland, dan cultuur snuiven en dwalen door de steegjes in Venetië en tot slot waterplezier aan zee op het Kroatische schiereilandIstrië. Kortom, van bergpaadjes tot zeepaardjes!

Combineer het berglandschap van het Salzburgerland met de gondels en kanalen van Venetië en een ontspannen strandverblijf aan de Adriatische Zee. 

Geniet van het buitenleven en de gezonde berglucht in het Oostenrijkse Salzburgerland. Trek je bergschoenen aan en verken de prachtige natuur van Nationaal Park Hohe Tauern. Klim naar de hoogste top of neem een douche onder de waterval.

Maak je vervolgens op voor sprookjesachtig Venetië. De Rialtobrug, het San Marcoplein en de honderden sprookjesachtige kanalen en gondeliers; deze stad moet je een keer in je leven gezien hebben. 

Via het mooie binnenland van het schiereiland Istrië, dat vaak met Toscane wordt vergeleken, rijd je vervolgens naar zee. Trek je zwembroek aan, zet je duikbril op en ga snorkelen in het heldere water van de Adriatische Zee!

Hotel Kohlerhof is omgeven door de bergwereld van de Salzburgerland. Vervolgens verblijf je in Park Hotel Villa Fiorita in Veneto. Ter afsluiting geniet je van een strandvakantie in Hotel Marina, op slechts 150 meter van de Adriatische Zee.

Je verblijft op basis van halfpension en in het hoogseizoen in Kroatië op basis van all-inclusive. 

Reisduren
Je kunt bij deze rondreis kiezen tussen de 11- of 13-daagse variant.

Bij de 11-daagse variant verblijf je drie nachten in het Salzburgerland, twee nachten in Veneto en vijf nachten in Istrië. 

Bij de 13-daagse variant verblijf je vier nachten in het Salzburgerland, drie nachten in Veneto en vijf nachten in Istrië.
 

Route en programma
Deze beschrijving is gebaseerd op de 11-daagse variant van deze rondreis. Bij de 13-daagse variant overnacht je één nacht langer in het Salzburgerland en Veneto.

Tijdens deze reis is er geen dagprogramma vastgesteld. Je bent dus geheel vrij om je eigen route te bepalen. We geven je graag een idee van wat er in de omgeving allemaal te zien en te doen is.
Dag 1

Utrecht - Salzburgerland

Dag 2 t/m 3

Salzburgerland

Dag 4

Salzburgerland - Venetië

Dag 5

Venetië

Dag 6

Venetië - Istrië

Dag 7 t/m 10

Istrië

Dag 11

Istrië - Utrecht

Dag 1 - Utrecht - Salzburgerland
Reisafstand 963 km / Reisduur 10 uur
Op naar het Salzburgerland in Oostenrijk, de streek van Mozart, Sissi, The Sound of Music en Edelweiss.

Je verblijft in Hotel Kohlerhof, in het plaatsje Fügen, dat beschikt over wellnessfaciliteiten en een binnen- en buitenzwembad. 
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie