Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden i.v.m. copyright onbekend
  1. Home
  2. Maleisië
  3. Familie groepsreis Maleisië - Taman Negara

Familie groepsreis Maleisië - Taman Negara

15-daagse familie groepsreis

  • high tea in een traditioneel Brits landhuis met prachtige tuin
  • batik workshop, riviercruise in Malakka en art en food trail in koloniaal Georgetown
  • strandverblijf in een viersterrenresort met infinity pool op Lankawi met mogelijkheid tot verlenging

Op rondreis door West-Maleisië? Dat is een avondwandeling maken door Kuala Lumpur, streetfood eten op Penang, op avontuur in de jungle van Taman Negara en relaxen aan de tropische stranden van Langkawi. Mét een high tea tussen de theeplantages in Cameron Highlands!

 
Natuur
 
Strand
 
Cultuur
 
Intensiteit
Tijdens deze veelzijdige rondreis ontdekken we de vele gezichten van Maleisië, een land met westerse invloeden zonder zijn Aziatische oorsprong te zijn kwijtgeraakt. De bevolking spreekt goed Engels, het wegennet is goed aangelegd en zijn er goede voorzieningen.

Direct na aankomst zakken we af naar de voormalige handelsstad Malakka waar we een riviercruise maken en rondstruinen door het centrum met een oud-Hollands tintje. 

Dan gaan we op verkenning in het bruisende Kuala Lumpur, waar we ook een dagje vrije tijd hebben. We nemen een kijkje in de rijk gedecoreerde Batu Caves en maken kennis onze eigen batik.

We verruilen het stadsleven voor het groen van Taman Negara. Per longboat varen we naar onze comfortabele verblijfplaats midden in de jungle. Een duizelingwekkende canopy walk staat ook op het programma; wandelen hoog boven de hoogste toppen van dit oeroude woud!

Via de hooglanden van Cameron Highlands, vol thee- en fruitplantages, reizen we naar het multiculturele eiland Penang. Tijdens een wandeling door de hoofdstad van het eiland, Georgetown, speuren we naar de bijzondere muurschilderingen die op verschillende plekken in de stad verborgen zijn en verwennen we onze smaakpapillen met overheerlijke streetfood. 

De rondreis eindigt ontspannen op het tropische bounty-eiland Langkawi, in een heerlijk hotel met zwembad, pal aan zee. 
 
We verblijven gedurende de reis voornamelijk in gunstig gelegen viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt, waar mogelijk met een heerlijk zwembad. Ook hebben wij een bijzondere overnachting midden in de jungle van Taman Negara voor je gepland: dit resort is alleen bereikbaar per boot.
 
Bij deze reis zijn de meeste excursies en de entreegelden al opgenomen in de reissom. Denk aan een avond riviercruise in Malakka, de batik workshop in Kuala Lumpur, de canopy walk, een barbecue en het blaaspijp schieten in de jungle van Taman Negara, de wandeling door het Mossy Forest en het bezoek aan de theeplantage in Cameron Highlands en de stadswandeling door Georgetown op Penang. Zo kom je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten te staan.

Deze rondreis wordt begeleid door een van onze Nederlandssprekende reisleiders, vanaf aankomst op de luchthaven tot en met de aankomst op Langkawi. 

Groepsgrootte 
Minimaal 10 / maximaal 30 deelnemers (er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)
Minimumleeftijd: 8 jaar
Route en programma
Het getoonde reisschema kan in de praktijk (licht) afwijken van het daadwerkelijke reisschema. Wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleiding.

Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis. Mogelijke verlengingen (we bieden je de optie het afsluitende strandverblijf op het vakantie-eiland Langkawi per nacht te verlengen) worden hier niet weergegeven
Dag 1

Amsterdam - Kuala Lumpur

Dag 2

Kuala Lumpur - Malacca

Dag 3

Malakka - Kuala Lumpur

Dag 4

Kuala Lumpur

Dag 5

Kuala Lumpur

Dag 6

Kuala Lumpur - Taman Negara National Park

Dag 7

Taman Negara National Park

Dag 8

Taman Negara - Cameron Highlands

Dag 9

Cameron Highlands

Dag 10

Cameron Highlands - Ipoh - Penang

Dag 11

Penang

Dag 12

Penang - Langkawi

Dag 13

Langkawi

Dag 14

Langkawi - Kuala Lumpur - Amsterdam

Dag 15

Aankomst Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Kuala Lumpur
✓ rechtstreekse vlucht met KLM

Vandaag begint je reis naar mooi Maleisië. Je vliegt vanaf Schiphol naar Kuala Lumpur. 
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie