Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
.......
  1. Home
  2. Indonesië
  3. Groepsreis Java & Bali Compleet

Groepsreis Java & Bali Compleet

19-daagse rondreis

  • zeer veelzijdige route over Java
  • spectaculaire treinreis door de rijstvelden
  • heerlijk vijfsterrenresort aan het strand op Bali
Overzicht
Route & programma
Inbegrepen & Extra's
Praktische informatie
Beschikbaarheid

De meest geliefde reis uit ons Indonesië-aanbod! Je ziet de hoogtepunten van het Java van toen en nu, waaronder het indrukwekkende Pandu ereveld, het tempelcomplex Borobudur en de smaragdgroene rijstvelden. We sluiten de reis af op het tropische eiland Bali. 

 
Cultuur
 
Natuur
 
Strand
 
Intensiteit
Java is het bruisende hart van Indonesië en godeneiland Bali is een geliefde vakantiebestemming met heerlijke stranden. 

Deze zeer complete reis langs de meest bijzondere plekjes op Java start in de hoofdstad Jakarta, hart van het oude Batavia. 

Daarna maken we al snel kennis met de groene natuur op Java, tijdens onze eerste reisdag dwars door het platteland richting Bandung. Hoogtepunten van ons bezoek hier zijn het indrukwekkende ereveld Pandu en de stadstour waarbij we kennismaken met de rijke historie van de stad.

Wat volgt is een adembenemende treinrit langs smaragdgroene rijstvelden en kleine dorpjes, voordat we uitkomen in Jogjakarta. In de culturele hoofdstad van Java bezoeken we natuurlijk de wereldberoemde Borobudur, het boeddhistische meesterwerk uit de achtste eeuw. 

We rijden steeds verder in oostelijke richting tot aan Batu, aan de voet van de Bromo vulkaan. De laatste stop op Java is het plattelandsdorpje Kalibaru, waar we genieten van de vruchtbare, groene omgeving vol exotische bloemen en planten. 

Na de oversteek per boot komen we aan op het tropische eiland Bali. Een bijzonder eiland dat in veel opzichten van grote buur Java verschilt. Je verblijft in het culturele hart van Bali in het gezellige dorpje Ubud en voor het voor het laatste stukje van je vakantie selecteerden we een fijn resort met heerlijk zwembad om lekker te genieten van zon, zee en strand.

Verlengen / upgraden
Tijdens het boeken is het mogelijk je verblijf op Bali per nacht te verlengen. Ook kan je ervoor kiezen om in Bali te verblijven in het vijfsterren Mövenpick Resort in Jimbaran of in het gezellige Sanur in Puri Santrian Resort. 

Groepsgrootte
Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers 
Minimumleeftijd: 12 jaar 
Route en programma
Het getoonde reisschema kan in de praktijk (licht) afwijken van het daadwerkelijke reisschema. Wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleiding. 

Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis.

Verlengen / upgraden
We bieden je de mogelijkheid om je strandhotel op Bali te verlengen en upgraden, waarbij je meerder keuzes hebt. 
Dag 1

Amsterdam - Jakarta

Dag 2

Aankomst Jakarta

Dag 3

Jakarta - Bandung

Dag 4

Bandung

Dag 5

Bandung - Jogjakarta

Dag 6

Jogjakarta

Dag 7

Jogjakarta

Dag 8

Jogjakarta - Solo

Dag 9

Solo - Batu

Dag 10

Batu

Dag 11

Batu -Kalibaru

Dag 12

Kalibaru - Ubud (Bali)

Dag 13

Ubud

Dag 14

Ubud - strandverblijf

Dag 15 t/m 17

Strandverblijf

Dag 18

Bali - Amsterdam

Dag 19

Aankomst Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Jakarta
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Tijd om op reis te gaan! We vertrekken vandaag vanaf Schiphol voor onze vlucht met tussenstop naar Jakarta. 
 
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie