Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Couple on top of the mountain, looking at beautiful summer mountain  landscape. Friends on hiking trip enjoying view of Colorado river. South Rim. Grand Canyon National Park, Arizona, USA.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Verenigde Staten
  3. Groepsreis Van Coast naar Canyon in West-Amerika

Groepsreis Van Coast naar Canyon in West-Amerika

18-daagse rondreis langs de hoogtepunten van West-Amerika

  • bezoek aan de highlights van West-Amerika, zoals Grand Canyon, Yosemite NP en Las Vegas
  • deskundige Nederlandssprekende reisleiding die in het land woonachtig is
  • entreegelden t.w.v. € 145,- inbegrepen
Overzicht
Route & programma
Inbegrepen & Extra's
Praktische informatie
Beschikbaarheid

Ontdek de magie van nationale parken en wereldsteden! Verken Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Beleef de cultuur van inheemse indianen, bewonder duizelingwekkende kloven en reuzencactussen. Rijd over Route 66 en geniet van stadjes die je terugbrengen naar vervlogen tijden. Dit avontuur wil je niet missen!

 
Natuur
 
Cultuur
 
Intensiteit
 
Comfort
Stap aan boord voor een onvergetelijke reis door het betoverende westen van de Verenigde Staten! Onze avontuurlijke tour begint in het iconische Los Angeles (LA), waar we ons laten meeslepen door de glamour van Hollywood, de luxe van Beverly Hills en de levendige sfeer van Downtown LA.

Vervolgens dompelen we ons onder in de adembenemende natuurpracht van de Grand Canyon, Arches National Park en Bryce Canyon. Bereid je voor op prachtige uitzichten in Monument Valley, hét symbool van het Wilde Westen.

Ervaar de bruisende energie van Las Vegas, de stad die nooit slaapt, voordat we koers zetten naar het indrukwekkende Sequoia National Park met zijn majestueuze reuzenbomen. Daarna wachten de schilderachtige landschappen van het groene Yosemite National Park op ons.

Onze reis eindigt in het charmante San Francisco, de stad van de iconische Golden Gate Bridge en een unieke, onmiskenbare sfeer.

We vliegen comfortabel heen en terug met KLM, zodat je vakantie al in de lucht begint.
Gedurende de reis verblijven we in comfortabele toeristenklassehotels, strategisch gelegen nabij de nationale parken en centraal in de steden. Zo kun je optimaal genieten en elke dag fris aan je avontuur beginnen.

Onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders staan klaar om je mee te nemen op deze bijzondere reis. Ze zorgen voor alle details, zodat jij zorgeloos kunt genieten en je volledig kunt richten op de ervaring.

We hebben ervoor gezorgd dat de entreegelden ter waarde van € 145,- voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree National Park, al in de prijs zijn inbegrepen. Zo kom je tijdens je reis niet voor verrassingen te staan.

Pak je koffers en laat je meevoeren op deze magische reis door het hart van het westen van de Verenigde Staten!

Verlengen
Krijg je maar geen genoeg van de VS? Tijdens het boeken is het mogelijk je verblijf per nacht in San Francisco te verlengen. Er is hierbij geen transfer vanaf het hotel naar de luchthaven inbegrepen. Wij adviseren om een Uber of taxi te nemen naar de luchthaven van San Francisco. 

Groepsgrootte
Minimaal 20 / maximaal 41 deelnemers (er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)
Minimumleeftijd: 12 jaar

Visum vereist voor deze reis
Onder het kopje Bestemmingsinformatie leggen we je uit hoe je het visum voor deze bestemming (ESTA) kunt aanvragen. 
Route en programma
Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis. Mogelijke wijzigingen, verlengingen en extra opties worden hier niet weergegeven.

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
Dag 1

Amsterdam - Los Angeles

Dag 2

Los Angeles

Dag 3

Los Angeles - Laughlin

Dag 4

Laughlin - Grand Canyon (Flagstaff)

Dag 5

Flagstaff / Bezoek Grand Canyon

Dag 6

Flagstaff - Moab

Dag 7

Moab

Dag 8

Moab - Bryce Canyon

Dag 9

Bryce Canyon

Dag 10

Bryce Canyon - Las Vegas

Dag 11

Las Vegas

Dag 12

Las Vegas - Visalia

Dag 13

Sequoia National Park

Dag 14

Visalia - Yosemite NP - Merced

Dag 15

Merced - San Francisco

Dag 16

San Francisco

Dag 17

San Francisco - Amsterdam

Dag 18

Aankomst Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Los Angeles
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
We vliegen rechtstreeks met KLM naar Los Angeles aan de westkust. Na het doorlopen van de douaneformaliteiten staat onze Nederlandssprekende reisleider ons op te wachten en rijden we naar het hotel.

Creatieve en uitgestrekte metropool
Los Angeles is een dynamische, creatieve smeltkroes van culturen bestaande uit verschillende wijken die op grote afstand van elkaar liggen. Van Downtown Los Angeles is het ruim 10 kilometer naar Hollywood, 24 kilometer naar Santa Monica, 26 kilometer naar Venice Beach en 42 kilometer naar Anaheim. Wanneer je de verschillende stadsdelen bezoekt, word je echter al snel verliefd op deze veelzijdige metropool.

Filmset
Los Angeles is het kloppende hart van de Amerikaanse entertainmentindustrie en je waant je hier bijna op een filmset. Veel bekende bezienswaardigheden heb je ongetwijfeld eerder in een film of serie gezien.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie