Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Indonesië
  3. rondreis Java - Bali Compleet

rondreis Java - Bali Compleet

17-daagse individuele rondreis met privéchauffeur

  • alle hoogtepunten van Java
  • heel veel excursies inclusief
  • heerlijk 4-sterrenresort op Bali met verlengingsmogelijkheid

Op Java vind je dichtbevolkte steden, eeuwenoude tempels en een overdadig groen landschap. Je reist langs groene rijstvelden, theeplantages en vulkanen en legt een deel van de reis per trein af. Bali is een vakantie in een vakantie, ontspan aan de wereldberoemde stranden. 

 
Reisafstand
 
Cultuur
 
Natuur
 
Strand
Eerst op rondreis door Java en vervolgens op Bali heerlijk bijkomen tijdens een strandverblijf, met bovendien volop mogelijkheden om het prachtige binnenland te verkennen.

Java is het belangrijkste eiland van de Indonesische archipel en je vindt er eeuwenoud cultureel erfgoed, een overvloed aan kunst en muziek en indrukwekkende natuurgebieden. 

Zo bezoek je op Java onder andere de theeplantage Malabar bij Bandung, het indrukwekkende tempelcomplex Borobudur en de sfeervolle stad Jogjakarta, waar je enkele dagen verblijft.

Je reist per trein langs smaragdgroene rijstvelden en je kunt de zonsondergang bij de Bromo vulkaan bijwonen. Daarna brengt je privéchauffeur je naar Kalibaru, een dorpje op het platteland in het oosten van Java. 

Vervolgens maak je per boot de overstap naar het 'Eiland der Goden' om de laatste dagen van je reis heerlijk te ontspannen aan de wereldberoemde stranden van Bali (met mogelijkheid tot het upgraden van je hotel en zo nog comfortabeler je vakantie af te sluiten).

Tijdens de reis word je deskundig begeleid door een zeer ervaren tweetal. De privéchauffeur loodst je vakkundig door het soms chaotische verkeer op Java, terwijl de Engelssprekende gids je vertelt over de bezienswaardigheden en het leven in Indonesië. Zij nemen in Bali afscheid van je, nadat je bent verwelkomd door de Engelssprekende Fox host(ess).

Verlengen / upgraden
Tijdens het boeken is het mogelijk je verblijf op Bali per nacht te verlengen met verblijf op basis van logies en ontbijt. Ook heb je de keuze uit een tweetal upgradehotels (in Benoa en Sanur) voor een nog comfortabelere afsluiting van je vakantie. 
Route en programma
Het programma van deze individuele rondreis met privéchauffeur staat vast wat betreft de reisdagen, (verblijfs)locaties en activiteiten. De invulling van je overige tijd is natuurlijk helemaal aan jezelf. De in het dagprogramma beschreven bezienswaardigheden en activiteiten geven slechts een idee van wat er mogelijk is.

Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis.

Verlengings- en upgrademogelijkheden op Bali
We bieden je de mogelijkheid om je strandhotel in Kuta per nacht te verlengen of te wijzigen naar een hotel in Benoa of Sanur. 
Dag 1

Amsterdam - Jakarta

Dag 2

Jakarta

Dag 3

Jakarta - Bandung

Dag 4

Bandung

Dag 5

Bandung - Jogjakarta

Dag 6

Jogjakarta - Borobudur

Dag 7

Jogjakarta - Solo

Dag 8 t/m 9

Solo - Batu

Dag 10

Batu - Kalibaru

Dag 11

Kalibaru

Dag 12

Kalibaru - Bali

Dag 13 t/m 15

Bali

Dag 16

Bali - Amsterdam

Dag 17

Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Jakarta
Vertrek van Schiphol voor de vlucht naar Jakarta!
 
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie