Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Verenigde Staten
  3. Rondreis New York, Boston en Washington per trein

Rondreis New York, Boston en Washington per trein

11-daagse individuele rondreis Oostkust Amerika

  • rechtstreeks vliegen met KLM en verblijf in zeer comfortabele en centraal gelegen hotels
  • New York Explorer Pass met keuze uit 3 bezienswaardigheden
  • hop-on hop-off trolley tour in Boston en Washington

Van de historische charme van Boston en de bruisende energie van New York tot regerings- en hoofdstad Washington, deze reis is een Amerikaanse droom. Je reist tussen de drie steden comfortabel en relaxed per trein en verblijft in centraal gelegen hotels. In elke stad verzorgen we een extraatje voor je!

 
Cultuur
 
Vrije tijd
 
Comfort
 
Reisafstand
Laat je inpalmen door drie van de meest iconische steden aan de oostkust van Amerika. In elke stad heb je twee volle dagen (drie nachten), dus voldoende tijd om van de hoogtepunten van deze steden te genieten! 

Dit Amerikaanse avontuur begint in Boston. De hop-on hop-off trolley bus (inbegrepen) voert je langs de hoogtepunten van de ‘meest Europees aandoende stad’ van Amerika. 

Dan reis je met de trein naar New York, New York. Je overnacht jn een uiterst comfortabel hotel midden op Manhattan, om de hoek bij Times Square en Broadway. Centraler kan bijna niet! Hier hebben we alvast een Explorer Pass voor je geregeld, waarmee je gratis toegang hebt tot drie topattracties. Wat dacht je bijvoorbeeld van het uitzicht vanaf The Edge, een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en Ellis Eiland, en een Harbour Lights Cruise? Maar er is zoveel meer om uit te kiezen.

Na spectaculair New York reis je verder per trein naar de statige hoofdstad van het land, Washington D.C. Ook hier is een hop-on hop-off tour inbegrepen. Veel beroemde musea langs The National Mall zijn gratis toegankelijk. Je overnacht in een historisch en elegant hotel in de buurt van de ambassadewijk.  

Vliegen met KLM, hotelovernachtingen in goede, comfortabele en vooral centraal gelegen hotels op basis van logies, reizen per trein en in elke stad een activiteit inclusief; deze Amerikaanse vakantieflirt kan niet lang genoeg duren.

Je verzorgt zelf een taxi of Uber van het vliegveld naar je hotel en van de hotels naar de treinstations v.v. Dat is makkelijk en bovendien een stuk goedkoper dan wanneer wij het voor je zouden regelen!

Visum vereist voor deze reis
Onder het kopje Praktische informatie leggen we je uit hoe je het visum voor deze bestemming (ESTA) kunt aanvragen. 
Route en programma
Het programma staat vast wat betreft de reisdagen, (verblijfs)locaties en activiteiten (het feit dat er bijvoorbeeld een hop on hop-off bus inbegrepen is). De invulling van je overige tijd is natuurlijk helemaal aan jezelf. De in het dagprogramma beschreven bezienswaardigheden en activiteiten geven slechts een idee van wat er mogelijk is. Het getoonde reisschema kan door omstandigheden in de praktijk (licht) afwijken van het daadwerkelijke reisschema.
Dag 1

Amsterdam - Boston

Dag 2 t/m 3

Boston & Cambridge

Dag 4

Boston - New York City

Dag 5 t/m 6

New York City

Dag 7

New York City - Washington D.C.

Dag 8 t/m 9

Washington D.C.

Dag 10

Washington D.C. - Amsterdam

Dag 11

Aankomst Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Boston
Reisafstand 8 km / Reisduur 0.5 uur
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Je vertrekt met KLM naar Boston, ook wel de meest ‘Europese’ stad van Amerika genoemd vanwege zijn vele Ierse immigranten. Na aankomst op het vliegveld neem je zelf een taxi (of het openbaar vervoer misschien wel?) naar je hotel in het centrum van de stad. 

Boston is één van de oudere steden van dit continent. De stad bestaat uit verschillende afwisselende buurten, waaronder de architectonisch belangrijke Back Bay, het bruisende centrum met Faneuil Hall Marketplace, North End met zijn historische bezienswaardigheden, Italiaanse restaurants en cafés tot laat in de nacht en het nieuwe, levendige Seaport District, vol met restaurants, nachtclubs en lokale brouwerijen - om er maar een paar te noemen. 

Cheers op Boston!
Ken je de tv-serie Cheers nog, met personages zoals Sam Malone als barman, Diane Chambers als serveerster en Norm Peterson als vaste klant? De bar is gebaseerd op The Bull & Finch Pub in Boston, later hernoemd naar Cheers Beacon Hill. Een ding is zeker: na een bezoek aan deze bar kent iedereen je naam. 

Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie