Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Kenia
  3. Op safari in Kenia & Diani Beach

Op safari in Kenia & Diani Beach

12-daagse individuele rondreis met chauffeur/ranger

  • safari op basis van volpension
  • vele gamedrives en verblijf in Diani Beach (strandverlenging mogelijk)
  • ervaar het Out of Africa-gevoel in tented lodges

Kenia beleven zoals Kenia bedoeld is! Samen met een privéchauffeur die tevens gids is, bezoek je de bekendste nationale parken, zoals het Masai Mara National Reserve en het Amboseli National Park, dat uitkijkt op de Kilimanjaro in Tanzania.

 
Natuur
 
Cultuur
 
Strand
 
Intensiteit
‘Safari’ betekent in het Swahili ‘reis’ en wat een bijzondere ervaring staat je in Kenia te wachten. Amboseli National Park is geliefd om de grote olifantenpopulatie en de Kilimanjaro vormt hier een idyllisch achtergronddecor. Hét hoogtepunt zijn de uitgestrekte savannes van Masai Mara National Reserve. Eindereisbonus zijn de stranden aan de Indische Oceaan.

Je safari-avontuur begint na een aangename nacht in Nairobi. Vanuit Nairobi rijdt de chauffeur/gids je naar het Masai Mara National Reserve. Tijdens de rit naar de lodge heb je al veel kans om indrukwekkende wilde dieren te spotten, zoals giraffen, olifanten en zebra's.

Lake Naivasha, het grootste zoetwatermeer van Kenia, biedt een prachtige boottocht waar je op zoek kunt gaan naar de overvloedige watervogels en nijlpaarden die in en rond het meer leven.

In Amboseli National Park geniet je van spectaculair uitzicht op de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Of je nu aan de rand van het park bent of diep in het binnenland, de majestueuze 'Kili' is altijd aanwezig.

Na een bezoek aan het Taita Hills wildreservaat, gelegen tussen Tsavo East en Tsavo West, aan de voet van de Taita-heuvels, reis je door naar Diani Beach om te ontspannen en te genieten van het tropische strandleven.

We zorgen ervoor dat je met de beste luchtvaartmaatschappijen vliegt, zodat je vakantie al begint zodra je aan boord stapt. Tijdens de reis verblijf je in comfortabele en sfeervolle stenen- en tentlodges tijdens de safari, en in een mooi resort aan de kust. Op deze manier bieden we de ultieme "Out of Africa" ervaring. Tijdens de safari is het verblijf op basis van volpension, terwijl je in Mombasa overnacht in een heerlijk strandhotel op basis van halfpension.

Je reist per safari minibus, begeleid door een ervaren Engelssprekende chauffeur/gids, die je gedurende het hele safarigedeelte van het programma begeleidt. De comfortabele minibusjes zijn speciaal ontworpen voor gamedrives, waardoor je zowel zittend als staand de beste foto's kunt maken, met het dak volledig open.
Route en programma
Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis. Mogelijke verlengingen (we bieden je de mogelijkheid je afsluitende verblijf in Diana Beach per nacht te verlengen) worden hier niet weergegeven.
Dag 1

Amsterdam - Nairobi

Dag 2

Nairobi - Masai Mara National Reserve

Dag 3 t/m 4

Masai Mara National Reserve

Dag 5

Masai Mara National Reserve - Lake Naivasha

Dag 6

Lake Naivasha - Amboseli National Park

Dag 7

Amboseli National Park

Dag 8

Amboseli National Park - Taita Hills wildreservaat

Dag 9

Taita Hills wildreservaat - Diani Beach

Dag 10

Diani Beach

Dag 11

Diani Beach - Mombasa - Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Nairobi
Reisafstand 50 km / Reisduur 1 uur
Met KLM vlieg je rechtstreeks naar Nairobi waar je wordt ontvangen op de luchthaven. Vervolgens word je naar je hotel gebracht.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie