Fáilte Ireland Dublin City South
The famous Cliffs of Moher, are located close to Liscannor village in County Clare. They stretch for 8km 5 miles as the crow flies and reach 214m 702 feet at their highest point.
Tourist bus traveling on mountain road. Ring of Kerry, Ireland. Travel destination
Cliffs of Moher, County Clare, Munster province, Republic of Ireland, Europe
The Burren, County Clare, Ireland. The Burren and Cliffs of Moher UNESCO Global Geopark.
Looking over Kenmere River towards Ring of Kerry, Macgillycuddys Reeks, Beara, Co. Kerry
  1. Home
  2. Ierland
  3. Singlereis Ierland - Country roads, kliffen en Dublin

Singlereis Ierland - Country roads, kliffen en Dublin

8-daagse groepsreis voor de soloreiziger

  • via de Wild Atlantic Way van het ruige Connemara en Dingle Peninsula naar Dublin
  • heerlijke 4-sterrenhotels in of op loopafstand van dorps- of stadscentrum
  • verleidelijk véél inclusief: dagelijks minimaal één excursie en drie diners

Val als een blok voor de wild opspattende oceaan langs de Wild Atlantic Way. Bij het zien van het sprookjesachtige Kylemore Abbey in Connemara gaat je hart sneller kloppen. We nemen je mee naar het rijke Keltische erfgoed van Ierland en trakteren je afsluitend op Dublin.

 
Actief
 
Comfort
 
Cultuur
 
Natuur

Het trotse Ierland is het land van spectaculaire kliffen, pubs en Guiness, folkmuziek, St. Patrick’s Day, Dublin, heel veel schapen en ‘what’s the craic?’ 

Vanuit het gezellige Westport betreden we het echte Ierland en de route voert langs de hoogtepunten van Connemara. De historische wandeling door The Lost Valley met de schapenboer, de bezichtiging van het feeërieke Kylemore Abbey en het rotsachtige maanlandschap van natuurgebied The Burren; Ierland heeft naast de shamrock, het klavertje drie, nog veel meer troefkaarten. 

Alles wat de Ierse Atlantische kust adembenemend maakt wordt aaneengeregen door de Wild Atlantic Way en bij de wandeling boven op de hoge en ruige Cliffs of Moher gaat je hart spontaan sneller kloppen. 

En wat te denken van Dingle Peninsula met een panoramaroute met een mozaïek aan uitzichten dat varieert van kliffen en kusten tot Keltische kastelen.

En last but not least Dublin, dat wegdrinkt als een Irish coffee. Het hotel in het centrum is de perfecte uitvalsbasis voor een uitgebreide stadsverkenning. En dompel je onder in de wijk Temple Bar. Neem een duik in het Ierse publeven. Livemuziek, Guinness en ambiance zijn gegarandeerd.

Met Aer Lingus blijven we ook op de terugreis in Ierse sferen (de ruimbagage is in de prijs inbegrepen). Bij Fox reis je altijd comfortabel en met ervaren chauffeurs. Met onze eigen ervaren Nederlandssprekende reisleider zit je altijd op de eerste rang.
Deze reis kan niet verlengd worden.

Groepsgrootte
Minimaal 15, maximaal 25 deelnemers
Minimumleeftijd: 18 jaar
Route en programma
De vermelde reisafstanden zijn via de toeristische routes en exclusief (foto)stops. Veel trajecten gaan via smalle wegen (country roads) om je zo de mooiste routes te tonen. De reistijd hangt af van hoeveel verkeer er is en het aantal fotostops dat gemaakt zal worden. Meestal zijn we aan het eind van de middag/begin van de avond weer in het hotel.

Het getoonde reisschema kan in de praktijk (licht) afwijken van het daadwerkelijke reisschema. Wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleiding.
Dag 1

Amsterdam - Dublin - Westport

Dag 2

Westport

Dag 3

Westport - Lahinch

Dag 4

Lahinch - Killarney

Dag 5

Killarney

Dag 6

Killarney - Dublin

Dag 7

Dublin

Dag 8

Dublin - Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Dublin - Westport
Reisafstand 260 km / Reisduur 3.5 uur
We vliegen rechtstreeks naar de hoofdstad Dublin. 

Op de luchthaven worden we bij het meeting point in de aankomsthal opgewacht door onze Nederlandssprekende reisleider. Onze bus brengt ons naar Westport, waar we in de middag aankomen. Westport is een leuk en gezellig havenstadje aan de westkust. Behalve het stadje zelf is ook de omgeving heel schilderachtig. 

In de avond genieten we van een diner in het hotel.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie