Bezoek een reisbureau in de buurt of persoonlijk reisadvies aan huis

Verkooppunten FOX reisaanbod

Advies en inspiratie waar en wanneer het u uitkomt!

Heeft u een vraag over één van onze reizen? Wilt u weten welke bestemming het best bij uw reiswensen past? Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? De reisspecialisten van onze partners hebben veel bestemmingen zelf gezien en zijn goed bekend met het aanbod van FOX. Zij geven u graag goede tips.

Wist u trouwens dat u voor persoonlijk reisadvies ook terecht kunt in de ANWB winkel in Alkmaar of Utrecht? De reisspecialisten van de Travel Club ANWB leden en klanten helpen u graag.

Bezoek een reisbureau in de buurt

De door ons geselecteerde reisbureaus hebben ruime ervaring met verre reizen. De reisagenten hebben veel bestemmingen zelf gezien en zijn bekend met onze reizen. De reisbureaus die FOX reizen aanbieden zijn goed verspreid over het land zodat er altijd een reisbureau in de buurt is.

Persoonlijk reisadvies aan huis

Ontvangt u het liefst een adviseur bij u thuis of een andere gewenste locatie? Ook dat kan bij FOX. Samen met onze partners hebben wij de beste adviseurs voor u geselecteerd. Zij komen op het door u gewenste tijdstip langs om samen te bekijken welke reis het beste bij u past.