1. Home
  2. Vietnam
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Vietnam
2

groepsreizen in Vietnam

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Fascinerend Indochina

24-daagse rondreis door Vietnam, Laos & Cambodja
  • reis naar bergstammen en rijstterrassen van Sapa in het veelzijdige Vietnam

  • bezoek aan de tempels van Angkor in Cambodja en culturele parel Luang Prabang in Laos

  • heel veel excursies en drie -tijdsbesparende- binnenlandse/regionale vluchten inbegrepen!

Bij vertrek op o.a. 18-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 3.560,-
 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Vietnam Compleet

21- of 22-daagse rondreis van Noord naar Zuid-Vietnam
  • complete rondreis van noord naar zuid langs alle facetten van Vietnam

  • cruise en overnachting op schip in Halong Bay en mogelijkheid tot strandverlenging (Phan Thiêt)

  • stadstours in Hanoi, Hoi An en Ho Chi Minh City, bezoek Verboden Stad Hué, Cu Chi tunnels en Mekong Delta

Bij vertrek op o.a. 11-01-2025Complete prijs
p.p. vanaf € 2.004,-

Groepsreis Vietnam – Ga met ons mee naar het land van water en rijstvelden

Vietnam staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje, en dat is natuurlijk niet voor niets. Een groepsreis naar Vietnam maakt het mogelijk om het beste van Vietnam te zien, onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Samen gaan we op zoek naar de bijzondere hoogtepunten van dit land, zoals de Mekong Delta en de prachtige rijstvelden. Een groepsreis in Vietnam is de ideale manier om alles te weten te komen over dit fascinerende land.

Vietnam groepsreis: adembenemende hoogtepunten

Tijdens de groepsreizen in Vietnam laten we de adembenemende hoogtepunten van dit land zien: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, fascinerende heuvellandschappen, sprookjesachtige tempels en pagoden. Wij nemen de groep mee naar al het moois dat dit land te bieden heeft. Er zijn verschillende routes mogelijk voor de groepsreis in Vietnam. Kies de route die het meeste aanspreekt en wij nemen je mee op een schitterende reis.

Van Hanoi tot Ho Chi Minh City

Veel groepsreizen naar Vietnam starten in de koloniale hoofdstad Hanoi. Een fascinerende stad, waar de koloniale gebouwen een vervallen indruk maken en de vele fietsers en scooters het straatbeeld bepalen. Tijdens een stadstour krijgen we een goede indruk van deze stad. In het Zuiden van Vietnam ligt Ho Chi Minh City, een bruisende stad van waaruit je onder andere een excursie naar de bekende Mekong Delta kunt doen. Een aanrader tijdens de Vietnam groepsreis.

Combineren met Cambodja

De groepsrondreizen naar Vietnam hebben al zoveel te bieden, maar wat dacht je ervan om deze reis te combineren met Laos en Cambodja? Wij laten de hoogtepunten van deze bijzondere landen zien tijdens een complete groepsreis. Laos, Cambodja en Vietnam hebben allen hun eigen karakter en zijn heel goed samen te combineren in een groepsreis. Wij regelen de vluchten, overnachtingen en excursies!

Een volledige verzorgde groepsrondreis in Vietnam

Stap in het vliegtuig en ga mee met ons op een bijzondere groepsrondreis in Vietnam. Wij hebben alles geregeld, van de vluchten tot en met de excursies en zorgen voor een reis die je nooit meer zult vergeten. Naast de groepsrondreizen bieden we ook singlereizen en individuele rondreizen naar Vietnam.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie