1. Home
  2. Vietnam
  3. Individuele rondreizen
  4. Individuele rondreizen in Vietnam
2

individuele rondreizen in Vietnam

 

Tot 500 euro korting

Rondreis Authentiek Vietnam & Cambodja

21-daagse individuele rondreis met chauffeur
  • verblijf op schip in Halong Bay en bezoek aan Cu Chi Tunnels in Vietnam

  • bezoek aan wereldberoemde tempels van Angkor in Cambodja

  • uitgebreid bezoek aan de Mekong Delta met verblijf in prachtige lodge

Bij vertrek op o.a. 21-05-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 3.394,-
 

Tot 500 euro korting

Rondreis Verrassend Vietnam & Sapa

18-daagse individuele rondreis met chauffeur
  • uitgebreid bezoek aan mystiek Sapa met wandelingen langs rijstterrassen

  • verblijf op schip in Halong Bay en in strandresort in Phan Thiet/Mui Ne (verlengen/upgraden mogelijk)

  • inclusief binnenlandse vlucht en bezoeken aan Hué, Hoi An en Ho Chi Minh City

Bij vertrek op o.a. 05-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.629,-

Individuele rondreis Vietnam - Ga zelf op pad in Vietnam!

Met jouw eigen reisgezelschap het bijzondere Vietnam leren kennen? Dat kan tijdens een individuele rondreis in Vietnam. Neem plaats in onze comfortabele privé minibus en de chauffeur brengt je naar de prachtige plekjes die dit land te bieden heeft. Wij hebben al het uitzoekwerk al gedaan voor de individuele reizen in Vietnam, dus je hoeft alleen maar te genieten!  

Een reis vol hoogtepunten

Vietnam is het land van de rijzende Draak, het land van de prachtige rijstvelden en verrukkelijke maaltijden. Laat je meenemen naar Vietnams fascinerende hoofdstad Hanoi. Een boottocht door de Phonh Nha grotten, het grootste grottenstelsel van Vietnam, zal sowieso een onvergetelijke ervaring zijn. Maar wij laten de reizigers ook genieten van de prachtige stranden die Vietnam te bieden heeft. Vietnam heeft zoveel natuurschoon te bieden, wat tijdens alle individuele reizen in Vietnam ruimschoots aan bod zal komen.

Vietnam & Cambodja

Twee landen die regelmatig worden gecombineerd in een reis zijn Vietnam en Cambodja. Daarom bieden wij ook een individuele rondreis in Vietnam & Cambodja aan, zodat je de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen kunt ervaren. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de indrukwekkende hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, maar we duiken ook in het interessante verleden van Cambodja met een bezoek aan de beruchte Killing Fields en de Tuol Sleng gevangenis. Een bijzondere individuele rondreis in Vietnam die zeker indruk zal maken.

Zelf rondreizen in Vietnam

Zelf rondreizen in Vietnam is extra comfortabel mogelijk met een van onze reizen. Reis per auto of minibus met jouw eigen privéchauffeur die je naar alle bijzondere plekjes in Vietnam brengt. Daarbij zijn ook alle overnachtingen geregeld in centraal gelegen hotels. Een bijzondere rondreis in Vietnam, individueel en dus met jouw eigen reisgezelschap. En wij zorgen ervoor dat alles geregeld is en je dus alleen maar hoeft te genieten!

Op avontuur met eigen reisgezelschap

Ontdek de veelzijdigheid van Vietnam met jouw eigen reisgezelschap tijdens een van de individuele reizen in Vietnam. Wij bieden ook compleet georganiseerde groepsreizen en singlereizen in dit bijzondere land. Ontdek de culturele en natuurlijke hoogtepunten van Vietnam tijdens een van onze reizen!

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie