1. Home
  2. Vietnam
  3. Singlereizen
  4. Singlereizen in Vietnam
1

singlereis in Vietnam

 

Tot 500 euro korting

Singlereis Veelzijdig Vietnam

17-daagse groepsreis voor de soloreiziger
  • unieke reis van noord naar zuid langs alle hoogtepunten

  • verblijf bij de bergstammen van Mai Chau en cruise met overnachting in Halong Bay en strandverblijf Phan Thiêt (verlenging mogelijk)

  • inclusief stadstours, boottochten en bezoek aan beroemde Cu Chi tunnels

Bij vertrek op o.a. 13-09-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.085,-

Singlereis Vietnam – Ga met ons mee naar veelbelovend Vietnam

Vietnam is een bestemming die bij veel mensen bovenaan het lijstje staat als het gaat om het maken van een reis. Wil jij samen met een gezellige groep singles dit land ontdekken? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een singlereis naar Vietnam. Een unieke reis van Noord- naar Zuid-Vietnam waarbij we de meest bijzondere hoogtepunten van dit land ontdekken.

Single reizen Vietnam: gevarieerde reizen

De mensen die al eens mee zijn geweest op een single vakantie naar Vietnam, zeggen het bijna allemaal: het is een hele gevarieerde reis en een onvergetelijke ervaring. Van schilderachtige stadjes tot fascinerende natuur en een hele vriendelijke bevolking: we ontdekken het allemaal tijdens de single groepsreis in Vietnam. Een van de hoogtepunten is een verblijf in een gebied waar de bergstammen leven. En we overnachten op een heus schip in Halong Bay. Onze Vietnam singlereizen zijn gewoon bijzonder!

Ga met ons mee

Ga met ons mee en ontdek de veelzijdigheid van Vietnam tijdens een singlereis. We laten je de verschillende kanten van dit land zien en zorgen ervoor dat je alles over dit land te weten komt. Ook bieden wij groepsreizen naar Vietnam aan en individuele rondreizen naar Vietnam. Bekijk de mogelijkheden en boek de reis die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie