Vakantie Zimbabwe

“De Victoria Watervallen zijn een waanzinnig spektakel”

De Victoria Watervallen zijn één van grootste watervallen ter wereld. Het water stort zo’n 100 meter naar beneden, het lawaai is oorverdovend en op soms wordt u zelfs een beetje nat.
Reisspecialist Jessica

De Victoria Watervallen zijn een waanzinnig spektakel
Nu op het Zimbabwe forum
26-daagse groepsrondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana & Zimbabwe 26-03-2018
Auteurs:
Dirk Nagels
Geplaatst op:
03-02-2018 10:51:09 uur

Hallo. Wij zijn Dirk en Caroline uit de omgeving van Mechelen ( Belgie). Eind december boekten wij deze reis waar we enorm naar uit kijken. Via deze weg hopen we al in contact te kunnen komen met onze medereizigers. Groetjes Dirk En Caroline

Lees reacties Reageer 1

Vakantie Zimbabwe – Ga mee op reis en ontdek de prachtige natuur

Tijdens een vakantie in Zimbabwe mag een bezoek aan de prachtige Victoria Watervallen niet ontbreken. En dat is niet het enige hoogtepunt. Een Zimbabwe vakantie is een onvergetelijke reis met prachtige natuur. En wij zorgen ervoor dat u dit in alle comfort zult beleven. Boek een groepsreis in Zimbabwe of een individuele rondreis in Zimbabwe. Wij regelen alles, van de vluchten tot de overnachtingen.

Zimbabwe reizen: bezoek de Victoria Watervallen

De Victoria Watervallen zijn één van de grootste watervallen ter wereld. Een prachtig schouwspel met veel geluid, waarbij het water zo’n 100 meter naar beneden stort. De watervallen zijn ruim 1.700 meter breed en 100 meter hoog. Maar kijk uit, want misschien wordt u wel een beetje nat. Onze Zimbabwe reizen bevatten allemaal een bezoek aan deze prachtige watervallen en u heeft zelfs de keuze om een helikoptervlucht boven deze watervallen te maken. We overnachten in het bruisende dorpje Victoria Falls, vlakbij de wereldberoemde watervallen.

Een bijzondere kampeersafari

Tijdens een Zimbabwe vakantie zorgen wij ervoor dat u meerdere landen in Afrika kunt ontdekken. Denk aan een combinatie rondreis in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Wij laten het beste van deze Afrikaanse landen zien en zorgen voor een complete reis. Daarbij is ook een spannende kampeersafari inbegrepen. Ervaar het echt Afrika gevoel. Een hele bijzondere ervaring!

Alles is geregeld 

Tijdens de reizen naar Zimbabwe zal het u aan niet ontbreken. Wij zorgen dat u kunt vliegen naar Zimbabwe en regelen de overnachtingen en de excursies. En bij de groepsreis is een Nederlandssprekende reisleider inbegrepen. Tijdens de individuele kampeersafari gaat er een Engelssprekende chauffeur / gids mee en is er een kok en camp assistance aanwezig.

Ga mee en ontdek het echte Afrika

Ga mee met een van onze reizen naar Zimbabwe en andere prachtige landen van Afrika. Wij zorgen ervoor dat u het echte Afrika zult ontdekken tijdens onze reis. En daarbij kunt u al het comfort verwachten dat u nodig heeft. Kies voor een van onze reizen en beleef een onvergetelijke ervaring.


 


Terug naar boven