Vakantie Zimbabwe

Vakantie Zimbabwe

De Victoria Watervallen zijn één van grootste watervallen ter wereld. Het water stort zo’n 100 meter naar beneden, het lawaai is oorverdovend en op soms word je zelfs een beetje nat. Tijdens een vakantie in Zimbabwe mag een bezoek aan de prachtige Victoria Watervallen niet ontbreken. En dat is niet het enige hoogtepunt. Een Zimbabwe vakantie is een onvergetelijke reis met prachtige natuur.

Keuze uit 5 Zimbabwe reizen in 5 categorieën

Uitgelicht: Victoria Falls

Luchtfoto van Victoria Falls

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Zimbabwe zijn de Victoria Falls. Afrikanen noemen het Mu si O Tu Nya ofwel 'de rook die dondert’. Niet gek wanneer er over een breedte van 1600 meter water vanaf de Zambezi Rivier zo’n 100 meter naar benenden stort. Het lawaai is oorverdovend en op sommige plekken kunt u zelfs een beetje nat worden. Er is verder van alles te doen zoals raften, bungee-jumpen en olifantensafari's.

Vakantie Zimbabwe – Ga mee op reis en ontdek de prachtige natuur

Tijdens een vakantie in Zimbabwe mag een bezoek aan de prachtige Victoria Watervallen niet ontbreken. En dat is niet het enige hoogtepunt. Een Zimbabwe vakantie is een onvergetelijke reis met prachtige natuur. En wij zorgen ervoor dat u dit in alle comfort zult beleven. Boek een groepsreis in Zimbabwe of een individuele rondreis in Zimbabwe. Wij regelen alles, van de vluchten tot de overnachtingen.

Zimbabwe reizen: bezoek de Victoria Watervallen

De Victoria Watervallen zijn één van de grootste watervallen ter wereld. Een prachtig schouwspel met veel geluid, waarbij het water zo’n 100 meter naar beneden stort. De watervallen zijn ruim 1.700 meter breed en 100 meter hoog. Maar kijk uit, want misschien wordt u wel een beetje nat. Onze Zimbabwe reizen bevatten allemaal een bezoek aan deze prachtige watervallen en u heeft zelfs de keuze om een helikoptervlucht boven deze watervallen te maken. We overnachten in het bruisende dorpje Victoria Falls, vlakbij de wereldberoemde watervallen.

Een bijzondere kampeersafari

Tijdens een Zimbabwe vakantie zorgen wij ervoor dat u meerdere landen in Afrika kunt ontdekken. Denk aan een combinatie rondreis in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Wij laten het beste van deze Afrikaanse landen zien en zorgen voor een complete reis. Daarbij is ook een spannende kampeersafari inbegrepen. Ervaar het echt Afrika gevoel. Een hele bijzondere ervaring!

Alles is geregeld 

Tijdens de reizen naar Zimbabwe zal het u aan niet ontbreken. Wij zorgen dat u kunt vliegen naar Zimbabwe en regelen de overnachtingen en de excursies. En bij de groepsreis is een Nederlandssprekende reisleider inbegrepen. Tijdens de individuele kampeersafari gaat er een Engelssprekende chauffeur / gids mee en is er een kok en camp assistance aanwezig.

Ga mee en ontdek het echte Afrika

Ga mee met een van onze reizen naar Zimbabwe en andere prachtige landen van Afrika. Wij zorgen ervoor dat u het echte Afrika zult ontdekken tijdens onze reis. En daarbij kunt u al het comfort verwachten dat u nodig heeft. Kies voor een van onze reizen en beleef een onvergetelijke ervaring.

Populaire Zimbabwe reizen