1. Home
  2. Zuid-Afrika
  3. Groepsreizen
  4. Groepsreizen in Zuid-Afrika
2

groepsreizen in Zuid-Afrika

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Compleet Zuid-Afrika

22-daagse rondreis
  • absolute hoogtepunten: het Krugerpark, Drakensbergen en Kaapstad

  • comfortabele hotels en lodges op bijzondere locaties

  • vele excursies en entreegelden ter waarde van circa € 185,- per persoon inbegrepen

Bij vertrek op o.a. 27-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 3.039,-
 

Tot 500 euro korting

Groepsrondreis Wildrijk Zuid-Afrika

15-daagse rondreis
  • ervaar township Soweto onder leiding van een lokale gids

  • beleef een gamedrive in Hluhluwe in open 4WD

  • overnacht op bijzondere locaties tussen het wild

Bij vertrek op o.a. 23-01-2025Complete prijs
p.p. vanaf € 2.231,-

Groepsreis Zuid-Afrika – Ga met ons mee en ontmoet de Big Five

Zuid-Afrika is voor veel mensen een droombestemming. Een groepsreis naar Zuid-Afrika maakt het mogelijk om alle hoogtepunten van dit bijzondere land te ontdekken. En daarbij zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tijdens de groepsreis in Zuid-Afrika overnacht je in uitstekende middenklasse hotels en lodges. Ervaar het echte Zuid-Afrika tijdens een van de groepsreizen. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Op safari in het Kruger Park

Een heuse safari mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een groepsreis in Zuid-Afrika. Het Kruger Park is natuurlijk één van de meest bekende plekken waar je de Big Five (olifant, leeuw, neushoorn, buffel en luipaard) kunt ontmoeten. Een professionele ranger gaat mee op pad en samen gaan we op zoek naar de bijzondere dieren in het park. Vergeet je verrekijker niet! Bij groepsreizen naar Zuid-Afrika zijn de meeste gamedrives inbegrepen.

De prachtige Panoramaroute

Maar Zuid-Afrika is nog veel meer dan alleen safari’s. De prachtige Panoramaroute is bijvoorbeeld ook onderdeel van vele Zuid-Afrika groepsreizen in ons aanbod. De Drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, God’s Window en de Blyde River Canyon vormen samen deze indrukwekkende route. Geniet van deze bijzondere plekken en de fenomenale uitzichten.

Ontdek de Afrikaanse cultuur

Tijdens de groepsreizen in Zuid-Afrika krijg je de mogelijkheid om de echte Afrikaanse cultuur te ontdekken. Zo wordt de groepsreis in Zuid-Afrika vaak gecombineerd met een bezoek aan Swaziland, een koninkrijkje met veel tradities en ceremonies. Hier word je ontvangen door een traditionele familie, inclusief zang en dans. Bij sommige groepsreizen slaap je in leuke Afrikaanse huisjes in de vorm van grote bijenkorven: een bijzondere ervaring!

Ga met ons mee naar Zuid-Afrika

Met een groep naar Zuid-Afrika en alle hoogtepunten van dit land ontdekken onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleiding. Het is mogelijk met de groepsreizen naar Zuid-Afrika uit ons aanbod. Naast de groepsreizen kun je ook kiezen voor een single groepsreis naar Zuid-Afrika of een fly-drive naar Zuid-Afrika.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie