1. Home
  2. Zuid-Afrika
  3. Singlereizen
  4. Singlereizen in Zuid-Afrika
2

singlereizen in Zuid-Afrika

Singlereis Dwars door Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho
22-daagse groepsreis voor de soloreiziger
  • reis van Johannesburg naar Kaapstad (met mogelijkheid om te verlengen)

  • ga op safari in een open 4WD in Krugerpark

  • verken bergkoninkrijkjes Swaziland én Lesotho

Bij vertrek op o.a. 28-02-2025Complete prijs
p.p. vanaf 
€ 3.262,-
Singlereis Zinderend Zuid-Afrika
17-daagse groepsreis voor de soloreiziger
  • spot de Big Five in het Krugerpark

  • ontdek Kaapstad en omgeving (verlenging mogelijk)

  • sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes

Bij vertrek op o.a. 07-01-2025Complete prijs
p.p. vanaf 
€ 2.634,-

Single reizen Zuid-Afrika - Ga samen op zoek naar de Big Five

Ontdek Zuid-Afrika in zijn puurste vorm tijdens een van de single reizen in ons aanbod. Ga samen met andere singles op zoek naar de Big Five en geniet van de adembenemende uitzichten van de Panoramaroute. Ga met ons mee op een singlereis in Zuid-Afrika en geniet van alle hoogtepunten van dit prachtige land. Van comfortabele lodges tot volledig georganiseerde excursies, wij zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken.

Een bijzondere singlereis in Zuid-Afrika

Wij bieden meerdere bijzondere singlereizen in Zuid-Afrika. Kies bijvoorbeeld voor een single reis met een combinatie van safari's en een bezoek aan Kaapstad. Of ervaar de vele aspecten van het échte Zuid-Afrika met onder andere een ontmoeting met de bewoners van Soweto. Voor iedere reis geldt dat deze wordt begeleid door een Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider die meteen al voor een unieke sfeer zorgt. De reisleider laat alle mooie plekjes zien en leert je misschien wel een paar Afrikaanse woordjes!

Je kiest zelf wat je wilt

Tijdens de single reis in Zuid-Afrika worden diverse optionele excursies aangeboden. Kies zelf aan welke van deze optionele excursies je deel wilt nemen. Denk bijvoorbeeld aan paardrijden in Swaziland of een extra gamedrive in het Hluhluwe Wildreservaat. Een aantal excursies zijn al bij de singlereizen in Zuid-Afrika inbegrepen. Per reis geven wij een uitgebreide beschrijving van het programma van dag tot dag. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ga met ons mee en ontdek Zuid-Afrika!

Ga met ons mee en ontmoet andere singles tijdens een bijzondere singlereis in Zuid-Afrika. Of kies voor een groepsreis of een fly-drive door dit land. Wij bieden de meest complete reizen door Zuid-Afrika die de allermooiste plekjes van Zuid-Afrika laten zien.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie