Vakantie Argentinië

“Geniet van een heerlijke steak en een goed glas Argentijnse wijn”

Argentinië heeft een divers landschap; het ruige Andes gebergte wordt afgewisseld met tropische bossen. Geniet van lokale wijn en reis met mij naar het Vuurland, bijna het 'einde van de wereld'.
Reisleider Erik

Geniet van een heerlijke steak en een goed glas Argentijnse wijn

Populaire Argentinië reizen

Nu op het Argentinië forum
15-daagse groepsrondreis Argentinië & Chili 18-10-2018
Auteurs:
Brigitte Offermans
Geplaatst op:
24-08-2018 11:53:15 uur

Hallo lieve dames, ik wil heel graag in contact komen met een vrouwelijke reisgenoot die op 18 oktober a.s. als alleenreizende deze reis gaat maken en er geen probleem mee heeft (of zelfs wel leuk vindt) om de hotelkamers met mij te delen. Het scheelt nml. ruim € 500,- als je als 2-tal de reis boekt. Dat is dan toch mooi meegenomen voor beide partijen. Ik ben 55 jaar, vrolijk van aard, hou van uitdagingen en van het leven. Wil je zo snel mogelijk reageren daar ik een optie van 5 dagen heb genomen? Ik zie graag je mail verschijnen! Tot gauw, Brigitte

Lees reacties Reageer 3

Vakantie Argentinië – Ga mee op reis en ontdek dit veelzijdige land

Heerlijk genieten van een steak en een goed glas wijn, maar ook van zeer diverse landschappen: het is mogelijk tijdens een vakantie in Argentinië. Van een bezoek aan Buenos Aires en Ushuaia tot het ontdekken van vele opmerkelijke diersoorten, een Argentinië vakantie is een reis om nooit te vergeten. En wij zorgen daarvoor met compleet georganiseerde rondreizen in dit land.

Argentinië reizen: de hoogtepunten

Een vakantie in Argentinië zit vol hoogtepunten. Zo kent iedereen natuurlijk de bekende hoofdstad Buenos Aires. Een bruisende en stijlvolle stad, die ook wel het Parijs van Zuid-Amerika wordt genoemd. Er is een kunstenaarswijk, het prachtige operahuis ‘Teatro Colón’ en het beroemde Plaza de Mayo. Een bezoek aan Ushuaia in Vuurland mag ook niet ontbreken tijdens onze reizen in Argentinië. Dit is de meest zuidelijke stad op aarde, ook wel het ‘einde van de wereld’ genoemd. Vanuit hier vertrekken in de zomermaanden veel boten naar Antarctica.

Ook voor natuurliefhebbers

Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te beleven tijdens onze Argentinië reizen. Zo brengen we een bezoek aan Laptaia National Park. Hier is bijvoorbeeld een rijkdom aan vogelsoorten te vinden aan het heldere Beagle kanaal. In de waterrijke moerassen en bossen kunt u bevers en vossen spotten. Een heerlijke rustige omgeving om even lekker te ontspannen. Een tip: ga met de boot naar de zeeleeuwen- en pinguïnkolonies die in het Beagle kanaal leven (dit is wel seizoensafhankelijk: eind oktober-eind maart).

Combinatie met Chili

Wij bieden zowel groepsreizen naar Argentinië als individuele rondreizen. Maar deze reizen worden vaak gecombineerd met andere landen, zoals een vakantie in Chili. Ontdek het mooiste van beide landen, zoals de indrukwekkende Perito Moreno gletsjers en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Vliegen naar Argentinië en eindigen in Chili, het is mogelijk met onze volledig georganiseerde reizen. Daarbij regelen wij comfortabele overnachtingen, zodat u goed kunt uitrusten tijdens de reis.

Ga met ons mee naar Argentinië

Ga met ons mee naar het prachtige Argentinië, een bijzondere bestemming die in uw geheugen gegrift zal staan. Wij nemen u mee naar de mooiste plekjes en zorgen ervoor dat u de vakantie in Argentinië optimaal zult ervar


 


Terug naar boven