1. Home
  2. Argentinië
2

rondreizen in Argentinië

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Van IJsmassa's tot Samba in Argentinië, Chili & Brazilië

21-/22-daagse rondreis
  • Iguaçu watervallen en Argentijnse wijnproeverij in Buenos Aires

  • verblijf op een estancia in een gauchodorp en in hotel mét zwembad vlak bij de Copacabana in Rio (met verlengingsmogelijkheid)

  • Nationaal Park Torres del Paine in Chili en de Perito Moreno gletsjer in Argentinië

Bij vertrek op o.a. 04-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 4.781,-
 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Argentinië & Chili - Gaucho's en Gletsjers

15-/16-daagse rondreis
  • Nationaal Park Torres del Paine in Chili en de Perito Moreno gletsjer in Argentinië

  • verblijf op een estancia in een gauchodorp en kans om 4-daags verblijf op Peninsula Valdes bij te boeken

  • rechtstreekse vluchten met KLM én twee binnenlandse vluchten

Bij vertrek op o.a. 05-11-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 3.951,-

Vakantie Argentinië – Ga mee op reis en ontdek dit veelzijdige land

Heerlijk genieten van een steak en een goed glas wijn, maar ook van zeer diverse landschappen: het is mogelijk tijdens een vakantie in Argentinië. Van een bezoek aan Buenos Aires en Ushuaia tot het ontdekken van vele opmerkelijke diersoorten, een vakantie in Argentinië is een reis om nooit te vergeten. En wij zorgen daarvoor met compleet georganiseerde rondreizen.

Argentinië reizen: de hoogtepunten

Een vakantie in Argentinië zit vol hoogtepunten. Zo kent iedereen natuurlijk de bekende hoofdstad Buenos Aires. Een bruisende en stijlvolle stad, die ook wel het Parijs van Zuid-Amerika wordt genoemd. Er is een kunstenaarswijk, het prachtige operahuis ‘Teatro Colón’ en het beroemde Plaza de Mayo. Een bezoek aan Ushuaia in Vuurland mag ook niet ontbreken tijdens onze reizen in Argentinië. Dit is de meest zuidelijke stad op aarde, ook wel het ‘einde van de wereld’ genoemd. Vanuit hier vertrekken in de zomermaanden veel boten naar Antarctica.

Ook voor natuurliefhebbers

Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te beleven tijdens onze Argentinië reizen. Zo brengen we een bezoek aan Laptaia National Park. Hier is bijvoorbeeld een rijkdom aan vogelsoorten te vinden aan het heldere Beagle kanaal. In de waterrijke moerassen en bossen kun je bevers en vossen spotten. Een heerlijke rustige omgeving om even lekker te ontspannen. Een tip: ga met de boot naar de zeeleeuwen- en pinguïnkolonies die in het Beagle kanaal leven (dit is wel seizoensafhankelijk: eind oktober - eind maart).

Combinatie met Chili

Wij bieden groepsreizen naar Argentinië aan. Deze reizen worden vaak gecombineerd met andere landen, zoals een vakantie in Chili. Ontdek het mooiste van beide landen, zoals de indrukwekkende Perito Moreno gletsjers en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Vliegen naar Argentinië en eindigen in Chili, het is mogelijk met onze volledig georganiseerde reizen. Daarbij regelen wij comfortabele overnachtingen, zodat je goed kunt uitrusten tijdens de reis.

Ga met ons mee naar Argentinië

Ga met ons mee naar het prachtige Argentinië, een bijzondere bestemming die in je geheugen gegrift zal staan. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes en zorgen ervoor dat je de vakantie in Argentinië optimaal zult ervaren.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie