Vakantie Cambodja

Vakantie Cambodja

In het fascinerende en sfeervolle Cambodja tref je niet alleen prachtige Aziatische bouwwerken, maar ook Frans-koloniale gebouwen en een adembenemende natuur. Maar Cambodja is natuurlijk écht beroemd om de fascinerende Angkor Wat tempel.

Onze reizen naar Cambodja zijn compleet geregeld, of het nu gaat om een reis met een groep, met singles of een individuele reis naar Cambodja.

Keuze uit 5 Cambodja reizen in 5 categorieën

Populaire Cambodja reizen

Interessante Plaatsen in Cambodja

Uitzicht op de Sambor Prei Kuk tempel

Uitgelicht: Siem Reap

Winkelstraat van Siem Reap

Siem Reap heeft een uitermate vriendelijke uitstraling met haar Frans-koloniale gebouwen, goede restaurantjes met Franse, Thaise en Khmer specialiteiten en er is een levendige markt met veel snuisterijen. Heerlijk om in rond te lopen en de diverse markten te bezoeken.

Vakantie Cambodja - Ga mee op reis naar dit sfeervolle land 

Cambodja is een sfeervol land, wat je zult ontdekken tijdens een vakantie in Cambodja. Er zijn prachtige bouwwerken zoals Angkor Wat en de Zilveren Pagode. En daarnaast ervaar je ook nog eens het leven van de lokale bewoners op het platteland. Onze reizen naar Cambodja zijn compleet geregeld, of het nu gaat om een reis met een groep, met singles of een individuele reis naar Cambodja.

Cambodja reizen combineren 

De Cambodja reizen in ons aanbod zijn gecombineerd met landen zoals Thailand, Vietnam en Laos. Op die manier kun je de hoogtepunten van meerdere landen tijdens een reis ontdekken. Kies voor de Cambodja vakantie die het beste aansluit op je wensen. Wij regelen dat je comfortabel zult vliegen naar Cambodja, inclusief overnachtingen, excursies en bij een privéreis ook een auto met een chauffeur.  

De hoogtepunten van Cambodja

Een Cambodja vakantie kent vele hoogtepunten, wij zullen er een aantal noemen. Een voorbeeld is de hoofdstad Phnom Penh met het Koninklijk Paleis, het Nationaal Museum en de indrukwekkende Zilveren Pagode. Tijdens de vakantie in Cambodja kun je ook een bezoek brengen aan de indrukwekkende Killing Fields en de beruchte voormalige Tuol Sleng gevangenis, overgebleven uit de tijd waarin de Rode Khmer de macht had dit land. Als je gaat reizen naar Cambodja, is een bezoek aan de tempels van Angkor Wat ook een must. De Ta Prohm tempel is ook bijzonder doordat deze bijna geheel overwoekerd is door de jungle.

Wanneer naar Cambodja?

Nu vraagt je je misschien af, wanneer kun je het beste naar Cambodja reizen? Het droge seizoen is van december tot en met april, waarbij het gemiddeld 30 graden is. Daarbuiten is het regenseizoen met een hoge luchtvochtigheid en veel regen. Daarbij ligt de temperatuur tussen de 30 en de 33 graden.

Ga met ons mee en ontdek Cambodja

Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes in Cambodja. Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleiders kunnen alles over dit land vertellen. Of kies voor een van de reizen naar Cambodja met een auto en privéchauffeur. Alles is geregeld en wij zorgen ervoor dat je het maximale uit je reis in Cambodja kunt halen.