1. Home
  2. Colombia
1

rondreis in Colombia

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Colombia Compleet

21-daagse rondreis
  • unieke fietstocht Bogotá, bezoek Valle de Cocora en verblijf eco-hotel nabij Tayrona NP

  • uitgebreid verblijf op koffie-haciënda met diverse tours, bezoek archeologische parken en vele stadstours

  • alle entreegelden inbegrepen en rechstreekse vluchten met KLM naar Bogotá en vanaf Cartagena

Bij vertrek op o.a. 12-09-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.988,-

Vakantie Colombia - Ga mee op reis in het land van de koffie

Een vakantie in Colombia is een reis om nooit meer te vergeten. Caribische stranden, indrukwekkende steden zoals Caribisch Cartagena en een vriendelijke bevolking maken een Colombia vakantie bijzonder. En wij doen daar nog een schepje bovenop door ervoor te zorgen dat je maximaal kunt genieten. We overnachten daarbij in comfortabele en sfeervolle hotels. Even uitrusten tussen alle hoogtepunten door!

Colombia rondreizen: veelzijdig en verrassend

Colombia is misschien niet zo’n hele bekende rondreisbestemming, maar er zijn zoveel hoogtepunten. Het is wat ons betreft één van de meest veelzijdige en bijzondere landen van Latijns-Amerika. Van een bezoek aan de uitgestrekte koffievelden tot de ongerepte natuur en koloniale steden.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Colombia is in het droge seizoen, van december t/m maart en van juli t/m september. Echter kun je in de overige maanden ook prima een rondreis maken. In het natte seizoen staat juist de natuur prachtig in bloei. Colombia ligt dicht bij de evenaar. Hierdoor zijn er weinig temperatuurverschillen gedurende het jaar. De verschillen in het klimaat komen door de hoogteverschillen. Onder de duizend meter - wat voor het overgrote deel van Colombia geldt - is het gemiddeld 25 graden. In de hoger gelegen gebieden, zoals de Andes, ligt de temperatuur overdag rond de 16 graden en koelt het ‘s avonds en ‘s nachts flink af. 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie