Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Vakantie Costa Rica

Vakantie Costa Rica, dé bestemming voor natuurliefhebbers

Een hotspot van biodiversiteit, hernieuwbare energie en pura vida, "het goede leven"; Costa Rica heeft bijzonder veel te bieden voor een land dat maar net iets groter is dan Nederland! De vrolijke bevolking, de stabiele politiek en de fascinerende natuur maken dit land tot een waar sprookje. 

Bezoek onder meer het prachtige nationale park Manual Antonio, de hoofdstad San José en La Fortuna aan de voet van de actieve vulkaan Arenal. Uitbundige regenwouden, vulkanische gebieden, nevelwouden en tropische stranden. Tel daar bij op het rijke dierenleven en u heeft een prachtige bestemming om te bezoeken!

Keuze uit meer dan 15 Costa Rica reizen in 5 categorieën

Populaire Costa Rica reizen

Uitgelicht: La Fortuna

Wie La Fortuna noemt, noemt ook vaak direct de vulkaan Arenal. La Fortuna is dé plek voor een bezoek aan de bekendste vulkaan van Costa Rica. Vanuit La Fortuna kunt u Laguan Arenal, het grootste meer van Costa Rica bezoeken en wandel over de hangbruggen langs de boomtoppen! 

Reis & Inspiratiedagen Costa Rica

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
06-10-2019 16:00 20 Reserveer

Vakantie Costa Rica - Dé bestemming voor natuurliefhebbers

Door Costa Rica reizen is een belevenis vol natuur. Costa Rica wordt ook wel één grote dierentuin genoemd. Hier vindt u nog ongerept regenwoud vol wildlife en een groot deel van het land heeft een beschermde status.

Beste reistijd Costa Rica

In Costa Rica heerst een tropisch klimaat, waardoor er altijd wel ergens een tropische bui valt. Als u de meeste buien wilt vermijden, is december tot en met april de beste reistijd, maar eigenlijk is Costa Rica het hele jaar door te bezoeken. Van juli tot oktober is het seizoen dat de schildpadden eieren leggen in Tortuguero. Lees meer over de beste reistijd Costa Rica.

Wij verzorgen graag uw Costa Rica vakantie 

Een vakantie Costa Rica is verzekerd van veel natuur. Wie kent er niet de foto’s van gifgroene kikkertjes met grote rode ogen? Of de schattig ogende luiaards die ook daadwerkelijk niet veel lijken te doen op een dag? Daarnaast is Costa Rica een walhalla voor vogelaars, van toekans tot kolibri’s, ze zijn hier allemaal te spotten.

Ook voor de avonturiers is Costa Rica een uitstekende reisbestemming. Met een spannende canopy tour kunt u van boom tot boom slingeren, maar ook via hangbruggen kunt u een weg door de boomtoppen vinden. En wat dacht u van raften op de Sarapiquí rivier?

Ruime keuze aan Costa Rica reizen

Voor uw Costa Rica vakantie kunt u bij ons terecht. Tijdens een groepsreis of singlereis laat onze Nederlandssprekende reisleider u de mooiste plekken van Costa Rica zien. Reist u liever alleen met uw partner? Ook voor een fly drive Costa Rica met huurauto kunt u bij ons terecht. Naar Costa Rica met kinderen? Bekijk dan onze speciale familiereizen.

Ook kunt u diverse reizen Costa Rica combineren met buurlanden Nicaragua en Panama. Vanaf Schiphol kunt u rechtstreeks vliegen naar Costa Rica of met overstap in bijvoorbeeld Amerika.

Genoeg reden dus om nu een Costa Rica vakantie uit te zoeken!