Vakantie Cuba

Vakantie Cuba, een reis terug in de tijd

Cuba, het land van sigaren, rum en salsa! Start uw reis in de levendige hoofdstad Havana, vol koloniale gebouwen, sfeervolle straten en natuurlijk klassiek Amerikaanse auto’s! Duik de natuur in, in het prachtige Viñales en snuif historie in steden als Santa Clara en Santiago de Cuba! 

Bezoek de koloniale steden Cienfuegos en Trinidad, waar de typische Cubaanse foto’s vandaan komen en geniet een paar dagen aan het strand in Varadero voordat u naar huis vliegt. 
Cuba is een land als geen ander met een interessante geschiedenis, prachtige steden, een mooie natuur en een uiterst vriendelijke bevolking!  

Keuze uit meer dan 12 Cuba reizen in 5 categorieën

Populaire Cuba reizen

Uitgelicht: Viñales

Gaby in Viñales

De vallei van Viñales wordt omgeven door bergen van meer dan 160 miljoen jaar oud en is een van de mooiste natuurgebieden van Cuba. Oude kalksteenformaties lijken willekeurig in de tabaksvelden te zijn geworpen en dit zorgt voor een bijna surrealistisch decor.

Reis & Inspiratiedagen Cuba

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
27-10-2019 10:00 44 Reserveer

Cuba vakantie - Een reis terug in de tijd

Cuba staat bekend om haar sigaren, de rum, Fidel Castro en Che Guevara. Door Cuba reizen geeft u het gevoel van een reis terug in de tijd, door de vele oldtimers en koetsjes die in de koloniale steden rijden. Een echte aanrader in Havana is een oldtimer tour. Een trotse chauffeur laat u de leukste plekjes zien en natuurlijk is er voldoende tijd voor het fotograferen van deze prachtige, kleurrijke auto’s.

Ook qua natuurschoon heeft een vakantie Cuba veel te bieden. De vallei van Viñales is één van de mooiste natuurgebieden van het land. Schitterende groene kalksteenformaties lijken willekeurig in de tabaksvelden te zijn geworpen en dit zorgt voor een surrealistisch decor. De stranden van Cuba zijn bijna onovertroffen. Varadero bijvoorbeeld, heeft een lang wit zandstrand van twintig kilometer aan een heldere, blauwgroene zee. De onderwaterwereld is hier schitterend, dus neem uw snorkelsetje mee! 

Beste reistijd Cuba

Een Cuba vakantie kan het hele jaar door. Het kan er heerlijk warm zijn, maar in de warme maanden juli en augustus is het gemiddeld boven de 30 graden. Een koel briesje aan de kust zorgt er meestal voor dat de temperatuur toch aangenaam blijft. Het regenseizoen is van mei tot en met oktober. Lees meer over de beste reistijd Cuba.

Wij verzorgen graag uw Cuba vakantie 

Cuba kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook voor een fly drive Cuba met huurauto kunt u bij ons terecht. Wij vliegen naar Cuba vanaf Schiphol rechtstreeks met KLM.

Genoeg reden dus om nu een vakantie Cuba uit te zoeken! Heeft u al eerder Cuba reizen gemaakt en bent u op zoek naar een andere Caribische beleving? Denk dan eens aan het natuurrijke Costa Rica of het exotische Mexico. Cubaanse invloeden vindt u ook in Amerika, wanneer u Miami bezoekt.