1. Home
  2. Denemarken
2

rondreizen in Denemarken

Autorondreis Denemarken - Rondje Jutland

11-, 12- of 15-daagse reis
  • ontdek de verschillende kusten van Denemarken

  • verblijf in vakantiewoningen op het veelzijdige Jutland

  • inclusief entree Marsk Camp Tower

Bij vertrek op o.a. 20-09-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 916,-

Autorondreis Denemarken - Drie Deense eilanden

9-daagse reis
  • prachtige natuur en gezellige steden

  • verblijf in hotels op basis van logies-ontbijt

  • inclusief overtocht Rødby - Puttgarden

Bij vertrek op o.a. 01-05-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 811,-

Autovakantie Denemarken

Hoe kan het dat de Denen tot de gelukkigste mensen op aarde behoren? Daar kom je vast achter tijdens onze vakanties in Denemarken! Sterker nog: de kans is groot dat je ook wordt aangestoken door het Deense geluksvirus. Ontdek de veelzijdige Deense natuur met een uitgestrekte kustlijn, honderden eilanden, glooiende heidevelden, fjorden, meren en bossen. Wat zijn die stranden op Jutland prachtig. En wat is het leuk om het spoor van de Vikingen te volgen. Geniet je ook van de verrassend lekkere keuken in Denemarken?

Er was eens een... sprookjesvakantieland!

Denemarken is een sprookjesland! En niet alleen omdat sprookjesschrijver Hans Christian Andersen er is geboren. Het land staat vol imposante kastelen. Voor kinderen is een rondreis door Denemarken helemaal een sprookje. Want waar anders vind je een pretpark zo leuk en veelzijdig als Legoland?

Denemarken telt honderden eilanden. Wat dacht je van een kijkje op de Deense Wadden tijdens je vakantie? Of bewonder je de krijtrotsen in het zuidoosten? Ook doen: een dagje (of langer) fietsen! Dit is het enige land in Europa dat net zo fietsvriendelijk is als Nederland, met ruim 12.000 kilometer bewegwijzerde fietsroutes.

Hip & trendy Denemarken vind je in het bruisende Kopenhagen. Maak hier een stadstour en bezoek de Kleine Zeemeermin, het sfeervolle park Tivoli met vele attracties, de lange winkelstraat Strøget vol Deens Design en Nyhavn waar je vanaf het terras de oude haven met kleurrijke gevels kunt bewonderen.

Rondreis door Jutland of een combinatiereis Jutland, Funen en Seeland

Ontdek de veelzijdige Deense natuur met een uitgestrekte kustlijn, honderden eilanden, glooiende heidevelden, fjorden, meren en bossen tijdens de Deense rondreisavontuur. Gaan de kinderen mee? Breng dan een bezoek aan het pretpark LEGOLAND®. Kortom, genoeg bouwstenen aanwezig voor een heerlijke vakantie in 'Danmark'.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie