Vakantie Jordanië

Vakantie Jordanië

Eigenlijk is Jordanië niet echt een verre reis. In slechts 4,5 uur vliegen sta je al in dit geweldige land! Het land van Petra, één van de zeven nieuwe wereldwonderen, de Dode Zee en het magische Wadi Rum!

Wandel, net als de Zwitserse ontdekkingsreizigers die in 1812 de spectaculaire ruïnes van Petra ontdekten, door de nauwe kloof om de wonderlijke stad te bezoeken. Een memorabel moment dat je voor altijd bij zal blijven!

Of wat dacht je van een bijzondere jeeptour door de Wadi Rum woestijn? Onderweg zie je de vele verschillende rotsformaties, kliffen en uitgestrekte landschappen aan je voorbijschieten.

Keuze uit 6 Jordanië reizen in 5 categorieën

Populaire Jordanië reizen

Interessante Plaatsen in Jordanië

Uitgelicht: Petra

Petra in Jordanië

Petra prijkt sinds 2007 op de lijst met nieuwe wereldwonderen en met recht! Duizenden jaren geleden werd dit grafmonument volledig uitgehouwen in de rotswand. Hoe dat ooit gedaan is, zal altijd een mysterie blijven. Door aardbevingen hebben de monumenten lang verborgen gelegen onder rotsen en zand, maar aan het begin van de 20e eeuw is men begonnen met opgraven. En als je na gaat dat tot nu toe slechts 20% ontdekt is, stel je je dan eens voor wat voor moois er misschien allemaal onder je voeten ligt?

Vakantie Jordanië - Ga mee op reis naar het land van 1001 nacht 

Jordanië is een betoverend land met uitgestrekte natuurgebieden en een enorme woestijn. Hier ligt ook de verboden stad Petra en je kunt drijven in de Dode Zee. Een vakantie in Jordanië is in alle opzichten bijzonder. Wij zorgen voor een compleet georganiseerde rondreis, inclusief overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels en een deskundige Nederlandssprekende reisleider de Jordanië vakantie compleet zal begeleiden.

Jordanië reizen: laat je betoveren 

Laat je betoveren tijdens een vakantie in Jordanië . Onze Jordanië reizen laten zien wat voor schoonheid dit land allemaal te bieden heeft. En dan bezoek je niet alleen de standaard plekken die in de reisgidsen staan, maar onze reisleider neemt je ook mee naar de verborgen plekken. Zoals het idyllische Shobak, een verlaten dorp op zo'n 1600 meter hoogte met een kruisvaardersburcht. Laat je verwonderen door de rust en de stilte.

Dwars door de woestijn

Tijdens onze reizen naar Jordanië gaan we natuurlijk ook dwars door de woestijn. In dit geval de woestijn van Wadi Rum. Deze woestijn is voor vele bekende films het decor geweest met zijn woeste rotsformaties in verschillende kleurschakeringen. Tijdens de Jordanië vakantie kun je ook met een 4WD door deze woestijn tijden en dineren we rondom een kampvuur met bedoeïenen.

Heerlijk relaxen 

Tijdens een vakantie in Jordanië is er ook volop de mogelijkheid om te relaxen. Lekker dobberen in de bekende Dode Zee, die door het enorme zoutgehalte ook een middel tegen veel huidproblemen schijnt te zijn. Maar er is ook de badplaats Aqaba, aan de Rode Zee, waar je kunt genieten van een heerlijk verfrissend zeebriesje. Heerlijk even ontspannen tijdens de Jordanië vakantie.

Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Wij verzorgen groepsrondreizen, singlereizen en individuele rondreizen in Jordanië Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat je kunt vliegen naar Jordanië en kunt genieten van een complete vakantie. Op zoek naar een meer avontuurlijke bestemming met mooie natuur en wilde dieren? Kies dan voor een vakantie in Tanzania en Kenia. Wij zorgen in bij alle reizen voor een onvergetelijke en comfortabele ervaring.