Vakantie Jordanië

“De vriendelijke Jordaniërs zijn ontzettend gastvrij”

Het betoverende Jordanië heeft uitgestrekte natuurgebieden en wadi’s door de enorme woestijn. Beleef de verborgen stad Petra en drijf in de Dode Zee, het laagste punt ter wereld.
Reisleider Karim

De vriendelijke Jordaniërs zijn ontzettend gastvrij

Populaire Jordanië reizen

Vakantie Jordanië - Ga mee op reis naar het land van 1001 nacht 

Jordanië is een betoverend land met uitgestrekte natuurgebieden en een enorme woestijn. Hier ligt ook de verboden stad Petra en u kunt drijven in de Dode Zee. Een vakantie in Jordanië is in alle opzichten bijzonder. Wij zorgen voor een compleet georganiseerde rondreis, inclusief overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels en een deskundige Nederlandssprekende reisleider de Jordanië vakantie compleet zal begeleiden.

Jordanië reizen: laat u betoveren 

Laat u betoveren tijdens een vakantie in Jordanië . Onze Jordanië reizen laten zien wat voor schoonheid dit land allemaal te bieden heeft. En dan bezoekt u niet alleen de standaard plekken die in de reisgidsen staan, maar onze reisleider neemt u ook mee naar de verborgen plekken. Zoals het idyllische Shobak, een verlaten dorp op zo'n 1600 meter hoogte met een kruisvaardersburcht. Laat u verwonderen door de rust en de stilte.

Dwars door de woestijn

Tijdens onze reizen naar Jordanië gaan we natuurlijk ook dwars door de woestijn. In dit geval de woestijn van Wadi Rum. Deze woestijn is voor vele bekende films het decor geweest met zijn woeste rotsformaties in verschillende kleurschakeringen. Tijdens de Jordanië vakantie kunt u ook met een 4WD door deze woestijn tijden en dineren we rondom een kampvuur met bedoeïenen.

Heerlijk relaxen 

Tijdens een vakantie in Jordanië is er ook volop de mogelijkheid om te relaxen. Lekker dobberen in de bekende Dode Zee, die door het enorme zoutgehalte ook een middel tegen veel huidproblemen schijnt te zijn. Maar er is ook de badplaats Aqaba, aan de Rode Zee, waar u kunt genieten van een heerlijk verfrissend zeebriesje. Heerlijk even ontspannen tijdens de Jordanië vakantie.

Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Wij verzorgen groepsrondreizen, singlereizen en individuele rondreizen in Jordanië. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat u kunt vliegen naar Jordanië en kunt genieten van een complete vakantie. Op zoek naar een meer avontuurlijke bestemming met mooie natuur en wilde dieren? Kies dan voor een vakantie in Tanzania en Kenia. Wij zorgen in bij alle reizen voor een onvergetelijke en comfortabele ervaring.


 


Terug naar boven