Vakantie Malediven

Vakantie Malediven

De Malediven is een droombestemming voor menig reiziger. Deze eilandstaat ligt vlakbij Sri Lanka en is een waar paradijs. Snorkel of duik en geniet van de enorme schat die we onder de zeespiegel aantreffen!

Keuze uit 5 Malediven reizen in 5 categorieën

Populaire Malediven reizen

Interessante Plaatsen in de Malediven

Uitgelicht: Zuid Malé Atoll

Gelegen ten zuiden van het Noord Male Atol ligt het Zuid Male Atol. De schitterende stranden en accommodaties maken van deze bestemming een droombestemming , waar je heerlijk tot rust kunt komen en van de eindeloos mooie natuur kan genieten.

De Malediven - Een reis naar een stukje paradijs op aarde

Wie heeft er nu niet van gedroomd, een vakantie op de Malediven? Geniet van adembenemende onderwaterwereld, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Daarbij hebben wij comfortabele Malediven resorts met een schitterende ligging aan het strand geregeld voor de Malediven vakantie. Onze reizen naar de Malediven zijn all inclusive, dus alles is geregeld! Heerlijk onbezorgd genieten op dit prachtige eiland.

Malediven reizen: met een groep of individueel 

Wij bieden de mogelijkheid om met een groep of individueel naar de Malediven te reizen. Als je met een groep op vakantie naar de Malediven gaat, hebben wij de complete rondreis voor je geregeld en ga je onder begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleider de Malediven verkennen. Tijdens een individuele reis regelen wij een auto met airconditioning inclusief privéchauffeur en gids. 

Vakantie Malediven & Sri Lanka

Wij bieden Malediven reizen in combinatie met een reis naar Sri Lanka. Dit betekent dat we beide landen combineren tijdens een de reis. Je ontdekt alle hoogtepunten van Sri Lanka, waarna we eindigen op het paradijs dat de Malediven heet. Hier geniet je in een prachtig resort van een all inclusive verblijf op één van de mooiste plekjes op aarde. Er is daarbij volop de gelegenheid om de prachtige onderwaterwereld te bekijken en om uit te rusten op het heerlijke, bijna witte zandstrand.

Beste reistijd Malediven?

Wanneer reizen naar de Malediven? Op de Malediven heerst een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden overdag en 25 graden in de nacht. Van november tot en met april is het droge seizoen. Daarbuiten is het regenseizoen, maar de regen valt in deze periode meestal aan het einde van de dag of 's nachts. Je kunt dus in deze periode dus best een vakantie naar de Malediven boeken als je dat niet hinderlijk vindt.

Ga met ons mee naar de Malediven

Ga met ons mee en ontdek de prachtige Malediven. Wij bieden meerdere Malediven reizen, waaronder een reis met een groep en een individuele rondreis naar de Malediven. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de comfortabele hotels. Genoeg redenen dus om met ons mee te gaan met die droomreis naar de Malediven!