Vakantie Marokko

Vakantie Marokko - Reis door het land van koningssteden

Marokko is een mystiek land, met kleurige souks met kleine bochtige straatjes en schitterende paleizen van sultans. Daarnaast heeft het land vruchtbare valleien, een weergaloze natuur en is het beroemd om de koningssteden. Ontdek een land met een rijke geschiedenis, bijzondere tradities en een cultuur om verliefd op te worden. Daarnaast is de bevolking ontzettend vriendelijk en gastvrij.

Reizen door Marokko is een bijzondere ervaring met steden als Marrakech, Fès en Meknes en de prachtige natuur van het Atlasgebergte en de Merzouga woestijn!

Keuze uit 8 Marokko reizen in 5 categorieën

Populaire Marokko reizen

Uitgelicht: Marrakech

Beeld van soldaat Terracottaleger

Marrakech is de vroegere hoofdstad van Marokko en het land heeft haar naam aan deze stad te danken. Marrakech was vroeger een plaats voor de karavanen op hun reisroute naar de Sahara. In het centrum van de stad ligt het beroemde Djemaa el Fna, een centraal plein met een enorme hoeveelheid kraampjes en kooplui.

Vakantie Marokko - Reis door het land van koningssteden 

Marokko is een mystiek land, met kleurige souks met kleine bochtige straatjes en schitterende paleizen van sultans. Daarnaast heeft het land vruchtbare valleien, een weergaloze natuur en is het beroemd om de koningssteden. Marokko is uw bezoek meer dan waard!

Ontdek de mooiste plekken van Marokko

Reizen naar Marokko staat garant voor een sprookjesachtige ervaring. Ontdek een land met een rijke geschiedenis, bijzondere tradities en een cultuur om verliefd op te worden. Daarnaast is de bevolking ontzettend vriendelijk en gastvrij.

We bezoeken indrukwekkende koningssteden. Marokko staat hier bekend om! Wat denkt u van Fès met haar leerlooierijen en Rabat, hoofdstad van het land. Een vakantie Marokko is niet compleet zonder bezoek aan Marrakech, werkelijk een sprookje uit 1001 nacht, met haar souks, slangenbezweerders en een wirwar aan straatjes.

Natuurlijke hoogtepunten vindt u zeker ook tijdens onze Marokko reizen. Ontdek het prachtige Atlasgebergte, waar de hoogste piek wel 4200 meter hoog is. Hier vlakbij ligt Ouarzazate. Hier werden een aantal beroemde films opgenomen, zoals Gladiator. Bezoek hier zeker het vestingdorp Aït Benhaddou. In de Sahara heeft u de mogelijkheid om in een tentenkamp middenin de woestijn te overnachten. Verblijft u liever in een comfortabel hotel? Ook dat is mogelijk. 

Door Marokko reizen is een bijzondere ervaring. Bijkomen van uw reis doet u natuurlijk aan de kust. Het charmante vissersplaatsje Essaouira is een heerlijke plek om tot rust te komen of om rond te dwalen in de smalle straatjes.

Wij verzorgen graag uw Marokko vakantie

Een Marokko vakantie kunt u bij ons maken via een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. Naar Marokko met kinderen? Bekijk dan onze familiereizen. Vanaf Schiphol kunt u rechtstreeks vliegen naar Marokko. Ook voor een fly drive Marokko met huurauto kunt u bij ons terecht. Genoeg reden dus om nu een vakantie Marokko uit te zoeken! Bent u al eerder in Marokko geweest en op zoek naar een andere sprookjesachtige beleving? Denk dan eens aan Jordanië.