Vakantie Mexico

“De wereldberoemde Mayasteden vind ik het hoogtepunt van Mexico”

Mexico is erg divers; koloniale steden, mysterieuze ruïnes, mooie natuur en vriendelijke bevolking. Ontdek de Maya cultuur, geniet van lokale specialiteiten en sluit uw reis af op een prachtig strand.
Reisleider Patricia

De wereldberoemde Mayasteden vind ik  het hoogtepunt van Mexico

Populaire Mexico reizen

Vakantie Mexico – Ga mee op reis en ga op zoek naar Maya’s en Azteken

Een vakantie in Mexico zit vol afwisseling en dat kunnen wij uit eigen ervaring vertellen. Koloniale steden, mysterieuze ruïnes, mooie natuur en vriendelijke bevolking: dat typeert Mexico. Een Mexico vakantie is ontzettend veelzijdig, en wij zorgen ervoor dat u die veelzijdigheid leert kennen. Ga mee op een groepsreis in Mexico, een singlereis of een privérondreis: het zijn allemaal mogelijkheden om dit land te leren kennen!

Mexico reizen: de hoogtepunten

Wij laten u tijdens onze reizen naar Mexico uitgebreid kennismaken met de diversiteit van het land. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan één van de grootste metropolen ter wereld: Mexico City. Het grote centrale plein met zijn imposante kathedraal en de beroemde basiliek, tevens bedevaartsoord: Mexico City heeft veel te bieden op het gebied van cultuur. Maar tijdens onze Mexico reizen rijden we ook naar een oud koloniaal mijnstadje en dé zilverstad van Mexico: Taxco. De ruïnes van Palenque vormen ook een hoogtepunt tijdens de vakantie in Mexico. Dit zijn indrukwekkende bouwwerken van de Maya’s, die echt kippenvel bezorgen wanneer u ze bezoekt.

Zon, zee & strand

Een stukje zon, zee en strand hoort ook bij een Mexico vakantie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bekende Playa del Carmen, een voormalig vissersdorp maar tegenwoordig een bekende strandbestemming. Een heerlijke plek om de vakantie in Mexico af te sluiten en heerlijk te genieten op het strand. Het is hier ook heel goed mogelijk om te duiken, snorkelen en vissen. Prachtige koraalstukken, zeeschildpadden en indrukwekkende roggen, ze zijn hier allemaal te vinden.

Een verrassende bestemming

Reizen naar Mexico betekent reizen naar een verrassende bestemming met een stuk geschiedenis, maar ook de gelegenheid om te ontspannen. En wij zorgen dat deze combinatie heel goed mogelijk is. Wij regelen de overnachtingen in centraal gelegen driesterrenhotels en de groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.

Ga mee op ontdekkingstocht in Mexico

Ga mee op ontdekkingstocht in het prachtige land Mexico, met vele gezichten. Liever naar de Verenigde Staten? Ook voor die bestemming bieden wij diverse reizen aan. Wij zorgen er altijd voor dat de gehele reis geregeld is, inclusief vluchten, overnachtingen en excursies. Aarzel dus niet en boek uw complete vakantie! 

  


Terug naar boven